Norges ESC-bidrag 2008

2008-02-09 (lördag)

Med ett övertag på nästan 80 000 röster så vann Maria Haukaas Storeng Norges uttagning till Eurovision Song Contest med sin ”Hold on, be strong”.

Därefter kom Torstein Sondals ”Eastern Wind”, King of Trolls ”Far Away” samt Veronika Akselsens ”Am I Supposed To Love Again”.
(Fritt översatt/sammanfattat från oikotimes.com)

Schlagerpinglan: Jag trodde att trollen eller någon ballad skulle ta hem det, men norrmännen sansade tydligen sig och valde startfältets bästa bidrag i stället. Bra gjort.

Personligen tycker jag ganska bra om låten, men jag tror ändå att den kommer att ha lite svårt att ta sig vidare från sin semifinal. De gjorde vad de kunde i alla fall. Nu får vi hoppas på det bästa.

Länk till Norges ESC-bidrag 2008:
“Hold On Be Strong”, Maria Haukaas Storeng, YouTube

(Övriga ESC-bidrag, artister och aktuella uttagningsdatum här.)

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Norges ESC-bidrag 2008”

  1. David

    Håller med bidraget är en ballad av högsta klass MEN artisten är ganska menlös ger inget speciellt intryck. och jag tror denna får det svårt att ta sig till finalen, tror bidraget kommer glömmas bort i mängden av andra låtar i semifinalen.

    Lene alexandra skulle ha blivit skickad.

  2. Schlagerpinglan

    David: Ja, lägger ingen märke till en så får man heller inga röster. Jag föredrog Zuma, men tror egentligen inte att deras chanser hade varit mycket större. Lena Alexandra hade kunnat skapa rubriker i alla fall. 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se