Artist-presentationer

2008-05-01 (torsdag)

Schlagerpinglan: Eurovision Song Contest 2008 har en bra mix av vad jag personligen tycker är bra låtar med mindre bra artister (t.ex. Ryssland), mindre bra låtar med bra artister (t.ex. Danmark), mindre bra låtar med mindre bra artister (t.ex. Estland) och bra låtar med bra artister (t.ex. Slovenien).

Tyvärr så blir det ofta så att de mindre bra artisterna får oförtjänt mycket tid i rampljuset. Därför tänkte jag lite då och då flika in med några korta presentationer av de artister som jag tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet.

Först ut är Sloveniens Rebeka Dremelj och den presentationen kommer alldeles strax. 🙂

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se