Förhoppningar inför semi 1

2008-05-05 (måndag)

Schlagerpinglan: Efter att ha betygsatt första och andra delen av startfältet i ESC 2008:s första semifinal så upptäckte jag att jag gett exakt tio låtar betyget tre eller högre. Dessa låtar, se listan nedan, är de tio länder som jag hoppas tar sig vidare till finalen.

Land Låt Betyg
1. Slovenien “Vrag naj vzame” (5)
2. Ryssland “Believe” (5)
3. Grekland “My secret combination” (5)
4. Finland “Missä miehet ratsastaa” (4)
5. Armenien “Qele qele” (4)
6. Norge “Hold on be strong” (4)
7. Holland “Your heart belongs to me” (4)
8. Bosnien “Pokusaj” (3)
9. Andorra “Casanova” (3)
10. San Marino “Complice” (3)

Schlagerpinglan: Jag avvaktar ett tag till innan jag vågar mig på en lista över vilka tio länder som jag tror går vidare. Finland och San Marino kommer i alla fall inte att finnas med på den men förmodligen både Rumänien och Irland.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Förhoppningar inför semi 1”

  1. David

    tycker personligen att bosniens låt är vidrig. byter nog den mot polen. o så byter jag finlands låt mot israel så är jag ganska nöjd

  2. Rickard

    Tror alla utom Finland och San Marino kommer gå vidare. De byts ut mot Polen och Irland. Möjligtvis också Azerbajdzjan, men den sistnämnda hoppas jag verkligen inte på. Sedan unnar jag kanske inte irland att gå vidare heller, men men…

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se