Perrellis nya klänning?

2008-05-14 (onsdag)

Schlagerpinglan: Enligt aftonbladet.se så har Charlotte Perrelli ännu inte bestämt sig för vilken klänning hon ska välja till semifinalen av Eurovision Song Contest 2008. Detta meddelar de under rubriken: “Här är Perrellis nya klänning”. 🙂

Hur som helst: här hittar ni bilderna på den nya klänningen som ska vara mer levande, väga fem kilo samt ha 600 trådar med tusentals swarovskistenar i olika slipningar. Om detta blir det slutgiltiga valet eller ej återstår att se.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Perrellis nya klänning?”

  1. Olivera T

    Kläningen är jätte fin,Charlotte är super bra,och kommer in i finalen 100%
    Men der hun möts av Jelena Tomasevic med låten “ORO”-Serbien,det blir tufft.Jag kommer att blir i Beogradska Arena den 22,24 maj och kommer heja på dig Charlotte så högt det bara går,och hoppas att en av er två vinner.
    MVH
    Olivera T.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se