Österrike beslutar i höst

2008-06-03 (tisdag)

Det har cirkulerat rykten om att Österrike kommer tillbaka till Eurovision Song Contest nästa år men än så länge så har ORF, landets statliga TV-bolag, inga sådana planer. Ett definitivt beslut kommer till hösten.

Österrike drog sig ur ESC inför 2006 eftersom de ansåg att landet hade för små chanser att klara sig bra i tävlingen. De kom tillbaka 2007, men hamnade då näst sist i semifinalen och drog sig därför ur igen 2008. (Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Personligen hoppas jag att de kommer tillbaka eftersom tävlingen verkligen behöver de “gamla” länderna. Österrikes senaste bidrag, “Get A Life – Get Alive” med Eric Papilaya, var faktiskt ganska bra men den krävde några lyssningar. Förhoppningsvis kommer de tillbaka med en låt som sätter sig direkt.

Lite mer om Österrike och ESC hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Österrike beslutar i höst”

 1. Tobbe

  Kom sverige tvåa :O ?
  Jag läste i engelsk tidning att Putin hade nånting med Rysslands vinst att göra, och att de i själva verket kom på 9:de plats!
  Alla länder som Ryssland hatar ( bl.a finland, polen, uk och tyskland ) kom sist! Grekland vann.. snälla skriv i din blogg, jag vill veta om det är sant!
  men tidningar kan väl inte ljuga om sånt :O ?

 2. Kevin

  Va?? Är det sant? Vilken tidning?

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se