Charlotte Perrelli

2008-07-01 (tisdag)

Schlagerpinglan: Det har skrivits väldigt mycket angående Charlotte Perrellis utseende, vikt, begåvning, mammakvalitéer, arbetsschema o.s.v. sedan hon ställde upp i ESC 2008. Personligen har jag undvikit att kommentera dessa skriverier eftersom det i många fall varit alltför orelevant. Nu gör jag dock ett undantag.

Charlottes hälsa har blivit något av en följetong i media. Aftonbladet meddelade i går att Charlotte för första gången på tolv år tvingats att ställa in en konsert p.g.a. att hon kollapsat i fredags och tvingats akut till sjukhus. Resultatet: sjukskrivning i minst en vecka och en ”Rhapsody in rock”-premiär i fara.

Expressen skriver i dag att testerna som gjorts på Charlotte inte visar på något allvarligt fel utan att hon förmodligen inte kommer att missa ”Rhapsody in rock”-premiären. Aftonbladet meddelar däremot att hon är utbränd, behöver vila och att Jessica Andersson i så fall står beredd att hoppa in i hennes ställe.

Vad det än var för fel så hoppas jag att hon snabbt återhämtar sig och tillåts att själv bestämma hur hon på bästa sätt tar sig vidare. Alla goda råd är säkert välmenta men förhoppningsvis så visar folk samma förståelse vare sig hon väljer att ställa in ett antal spelningar eller fortsätta att jobba.

Uppdaterad 2008-07-02:
Charlotte Perrelli meddelar på sin blogg att hon nu tror att hon är på bättringsvägen. För den sanna versionen av de senaste dagarnas händelser, läs hennes blogginlägg här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Charlotte Perrelli”

 1. Sofia

  Är inte Jessica Andersson redan en av artisterna som ska delta i Rhapsody? Eller det kanske bara var tänkt att hon skulle ta över Charlottes nummer… ;P

 2. Oliver

  Jo, hon ska bara ta över numret. Jessica är ju med i “Shut up bitch” reklamen. 😀

 3. H

  Vad bra att du skriver balanserat.
  Jag tror tyvärr inte alla dess “råd” är välmenta.
  Man använder uttryck som “utbränd” alldeles för lättvindigt.
  Och den där “läkaren” som uttalat sig, jag förstår inte hur en läkare kan vilja uttala sig/ ställa något slags kvacksalvardiagnos om en person han aldrig mött.
  Hoppas hon gör det enda rätta, struntar i att läsa.
  Önskar henne all lycka (egentligen bryr jag mig inte om Charlotte men det här alltså det är helt galet, lev egna liv istället LEV, tänk, gör det goda, var inte missunnsamma acceptera att människor gör mer än er själva eller mindre, vi är alla olika)

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se