Första jokern: Darin

2009-11-03 (tisdag)

Darin Zanyar blir den första jokern i Melodifestivalen 2010. Han kommer att tävla med låten “Out of my life” som är skriven av Henrik Janson och Tony Nilsson. Enligt Darin så är det “en sorts midtempo-ballad”. (Källor: aftonbladet.se samt expressen.se)

Schlagerpinglan: Nykomling i Melodifestivalen men ändå en etablerad artist. Det låter ju inte helt fel. Personligen är jag inget stort fan av Darin men som joker i Melodifestivalen passar han säkert alldeles utmärkt. Nu gäller det bara att låten är lika bra.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


11 kommentarer till “Första jokern: Darin”

 1. rosenblom

  Haha. Stort. 1 down, 3 to go… 😉

  Men om man ska se hyfsat klart på saken skulle det förvåna om det inte stannade vid en av fyra.

 2. mcconnell

  Jag vill ha, Basshunter, The Hives och A Camp som de nästa tre jokrarna.

 3. schlagerfeber

  Hade egentligen hoppats på att låten skulle vara upptempo, men Darin kommer säkert smälta några flickhjärtan vilket fall… 😉

 4. David G

  Tror vi har vinnaren i Darin. darin är en supertalang som kommer få röster av både små tjejerna och även mammor och andra +20 grupper —

  tror också att sverige generellt vill se darin i oslo………

 5. Rickard

  Är mer tveksam till att Darin är en vinnare, men man vet ju inte förrän man hört låten 🙂 Däremot ger han extra krydda till startfältet (Vilket troligtvis är jokerns uppgift).

 6. Schlagerpinglan

  rosenblom, Tyvärr så blir det nog bara den här du får rätt på. En av fyra är väl rätt bra för att vara dig? 😉 Jag håller dock tummarna för dina tre sista.

 7. Kerstin

  Hoppas nu att talangen Darin fått en riktigt bra låt för i så fall hoppas jag det svenska folket denna gången har den goda smaken att skicka honom till ESC, en sak är i alla fall säkert inget jäkla opera tjafs blir det utav Darin, Halleluja!!!

 8. Vronkan

  Läste att Herr Björkman tyckte Darin sopade banan med artisteliten vid Melodifestivalens 50årsjubileum. Undrar vilket framträdande han såg/hörde? Tyckte det lät FRUKTANSVÄRT illa då Darin sjöng Det gör ont. Hoppas det blir bättre denna gång. 🙂

 9. rosenblom

  Haha. Du har nog helt rätt. Tyvärr. Men det ska sägas att det var mer en skön kvartett än något jag egentligen tror på.

  Visst vore det fantastikst med Roxette. Och Gessle tackar väl aldrig nej till lite extra stålar… 😉

  Vronkan: Du skojar? Darins version av Det gör ont var fantastisk.

 10. Kerstin

  Rosenblom håller helt med dig här Darins version av Det gör ont var helt outstanding så här har vi helt samma uppfattning. Darin är en talang ser man inte det vet man inte vad en talang är.

 11. David G

  darin är grym

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se