Tom Dice för Belgien 2010

2009-11-25 (onsdag)

TV-bolaget VRT har internt beslutat att 20-årige Tom Dice kommer att få representera Belgien i Eurovision Song Contest 2010. Tom Dice, som kom tvåa i belgiska X-Factor 2008, kommer nu, själv eller i samarbete med andra låtskrivare, att skriva ett antal förslag till ESC-bidrag. (Källor: esctoday.com samt wikipedia)

Smakprov från Belgiens ESC-representant 2010:
Please don’t stop the music“, Tom Dice, X-Factor
Bleeding love“, Tom Dice, X-Factor

Schlagerpinglan: I år slopade Belgien sin nationella uttagning och övergick till att välja internt. Det gick inget vidare. Valet föll på Patrick Ouchène och resulterade i en 17:e-plats i semi 1 för “Copycat”. Förhoppningsvis går det lite bättre för Tom Dice men då gäller det ju först och främst att de hittar en bra låt. Lycka till, Belgien!

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se