Topp-tio-lista: ESC-Malta 2011

2011-02-09 (onsdag)

Schlagerpinglan: På fredag är det premiär för Maltas ESC-uttagning då deras semifinal med 24 bidrag går av stapeln. 16 bidrag går därifrån vidare till finalen den 12:e februari.

Det blir naturligtvis en genomgång av finalisterna, när den tiden kommer. Tills dess får ni nöja er med min personliga topp-tio-lista av de tävlande bidragen. En bra start om ni ännu inte börjat lyssna in er på låtarna.

Schlagerpinglans tio favoriter i Maltas ESC-2011-semifinal:
1. “This Love“, Klinsmann & Ben
2. “Topsy-Turvy“, J. Anvil
3. “No Surrender“, Fabrizio Faniello
4. “Movie In My Mind“, Claudia Faniello
5. “You’ll Never Know“, Rosman Pace
6. “Moon Dance“, Baklava
7. “I’ll Follow The Sunshine“, Domenique
8. “If I Could Do It All Again“, Raquela
9. “Lost Without You“, Jamie
10. “Hypnotized“, Eleanor Cassar

Schlagerpinglan: Ordningen av dessa tio ska inte tas på för stort allvar då den ändrar sig hela tiden. De övriga sex bidragen som jag hoppas tar sig till final är “Love to love you“, “Unfaithful“, “Finally“, “Catch 22“, “Unintentional” och “Love me like your money“.

Vi får se hur många av dem som tar sig till finalen. Minst en av dem kommer förmodligen att misslyckas då jag är ganska säker på att populära Glen Vella och hans “One life” är en säker finalist.

För ordningens skull så kommer här länkar till de övriga sju låtarna också: “Down, down, down“, “Everybody sing“, “He’s a demon“, “Touch wood“, “Over and over“, “Numb” och “Heart of glass“.

Alla de 24 bidragen finns samlade här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se