ESC 2011 på 8 minuter

2011-06-27 (måndag)

Schlagerpinglan: Efter en månadslång semester så är det dags att återuppliva bloggen så smått. Vi börjar lite försiktigt med ett intressant, sammanfattande video-klipp om ESC 2011 som den officiella ESC-sidan eurovision.tv gjort:

Länk till video-klipp om Eurovision Song Contest 2011:
“Eurovision Song Contest 2011 in less than 8 minutes”

Schlagerpinglan: Eftersom mellanperioden vi nu befinner oss i är en aning händelsefattig så kommer nyhetsrapporteringen att varvas med lite tankar angående ESC 2011-resultatet, förhoppningar inför MF 2012 och ESC 2012, diverse “nyheter” som missats under min semester samt lite nostalgiska ESC-klipp. Ungefär som vanligt, alltså. 😀

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se