TV-bolaget i Slovakien har meddelat att deras interna val av bidrag till Eurovision Song Contest 2011 föll på låten “I’m Still Alive” av Andreas Carlsson.

Låten, som ska framföras av TWiiNS (tvillingarna Daniela och Veronika Nízlová), presenteras den 5:e mars vid Slovakiens Miss Universum-tävling.

Som backup-plan, om några problem skulle uppstå, har TV-bolaget Mista och hennes nya singel “Vendetta“. (Källa: escdaily.com)

Smakprov på låt från TWiiNS:
Boys boys boys“, Blue & Elton John

Schlagerpinglan: Att TV-bolaget valt att presentera sin ESC-låt under en Miss Universum-tävling samt att de valt körsångerskorna från Tereza Kerndlovas “Have Some Fun” 2008 skulle kunna tyda på att Slovakien bjuder på ett rejält bottennapp i år, med mycket alternativ sång och lite kläder.

Vi får väl hoppas att så inte är fallet. Det kan ju även vara så att Andreas Carlssons skrivit en väldigt bra låt som tvillingarna framför på ett alldeles utmärkt sätt. Tror ju inte att någon ger sig in i ett projekt som är dömt att misslyckas på förhand. Intressant ska det bli i alla fall. 🙂

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se