Glöm ej “Inför…” i kväll

2011-04-19 (tisdag)

Schlagerpinglan: I kväll klockan 21:00 (SVT1) är det dags för det första programmet av “Inför Eurovision Song Contest 2011“.

De länder som avverkas först är Polen, Norge, Albanien, Armenien, Turkiet, Serbien, Ryssland, Schweiz, Georgien och Finland. Mer om “Inför”-programmen hittar ni här.

Av ovanstående tio länder så tycker jag bäst om bidragen från Turkiet, Armenien, Polen och Ryssland medan bidragen från Albanien och Serbien är de jag tycker minst bra om. Vad panelen (Lotta Engberg, Andreas Johnson, Sarah Dawn Finer, Christine Meltzer och Thomas Lundin) tycker återstår att se.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Glöm ej “Inför…” i kväll”

  1. roberto

    den bästa låten som jag tycker är turkiets och polens. gillar dem skarp. de två låtar som jag inte gillar är serbien och albanien. även om jag är ser så gillar jag absolut inte deras bidrag. kunde ha skickat bättre.

  2. Jan-Åke

    Den låt som jag gillar bäst av de i första programmet är Schweiz. Tycker att Polens bidrag också är skapligt. Är inte så förtjust i Albaniens bidrag.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se