Videon till Loreens “Euphoria”

2012-07-05 (torsdag)

Efter att Loreen vunnit både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest 2012 samt toppat flera av de europeiska listorna med låten “Euphoria” så kom den då äntligen… den tillhörande videon. Videon hittar ni på bl.a. aftonbladet.se och expressen.se.

Schlagerpinglan: Det finns väl inga egentliga regler på hur länge man får vänta med att ge ut en video men på något sätt så känns det som att den bör komma när intresset för låten är stigande snarare än dalande. Roligt är det i alla fall att vår Eurovision-vinnare har en snygg video som man kan titta på när man känner för en nostalgisk tillbakablick om några år. 🙂

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Videon till Loreens “Euphoria””

  1. Felix

    Ja video imponerar inte särskilt mycket, men däremot hennes framträdande på Allsång på Skansen var fantastiskt! Efter att man har börjat tröttnat på låten så lägger hon på ett briljant trummintro och sedan lägger hon till (live) fioler och trummor i refrängen.

    Ja den veriasionen kom lagligt precis till då man började tröttna på “Euphoria”, för er som missade det här har ni en länk: http://www.youtube.com/watch?v=aK3buFPady0&feature=plcp

  2. Schlagerpinglan

    @Felix, Instämmer helt, hennes Allsångs-framträdande var inte bara en i mängden av Euphoria-framträdanden utan det gav faktiskt något. Tack så mycket för länken. 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se