SVT har i dag under en presskonferens avslöjat vilka som blir programledare för Melodifestivalen 2013 och för andra året i rad så får Gina Dirawi det ärofyllda uppdraget. 2012 ledde hon tävlingen tillsammans med Sarah Dawn Finer och Helena Bergström men 2013 kommer hon i stället ha artisten Danny Saucedo vid sin sida. Ni kan läsa mer om denna nya programledarduo på svt.se. (Källor: svt.se och aftonbladet.se)

Schlagerpinglan: Ja, då stämde förhandsskvallret ännu en gång och jag personligen drar en lättnadens suck då jag föredrar denna duo framför en del andra som det spekulerats om. 😀 Gina fungerade ju bra 2012 och Danny hade förmodligen/förhoppningsvis inte valts ut om de inte tror att han passar för jobbet så det kommer nog att bli bra.

Då så, steg ett avklarat. Nu väntar jag med spänning på nästa milstolpe i Melodifestivalen 2013:s pågående historia, som borde vara lite låt- och artistavslöjanden.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Gina Dirawi & Danny Saucedo leder Melodifestivalen 2013”

  1. Daniela

    Är också helt nöjd med valet! Oväntat men roligt att Gina fick förtroendet för andra året i rad, tyckte hon skötte det jättebra ifjol men vågade ändå inte tro att SVT skulle återanvända ett gammalt koncept. Danny har åtminstone inte jag någon erfarenhet av som programledare, men tror nog att han kommer att fungera bra. Om inte annat blir det ju lite omväxling jämfört med att se honom som tävlande! 😉

  2. Micke

    Lång näsa åt Micke! Var så oooootroligt säker på att Danny skulle vinna MF 2013, inte för att jag gillar honom eller tror han skulle komma med en bra låt utan just för att han varit tvåa ett par gånger nu. Sånt brukar i MF till slut leda till sympatiröster och en MF-seger, oavsett standard på låten. Så fel jag hade. Lägger mig platt även om det som bekant kommer fler år 🙂

    Jag är precis som er två tjejer jättenöjd med valet av Gina. Tycker jättebra om henne och hennes sätt att vara. Ett riktigt kanonval. Vad gäller Danny kan man ju bara hoppas att han inte är lika dålig som sina låtar 🙂 Seriöst så vet jag inte ett skit om honom som programledare men magkänslan säger att det nog kan bli ganska bra.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se