Schlagerpinglan: Precis som förra veckan så fick man ju läsa rapporterna från journalisterna långt innan man själv fick höra Melodifestivalslåtarna så visst var man lite smånyfiken på dagens enminuters-klipp från repen. Nu är i alla fall alla länkarna samlade till de bidrag som tävlar i Göteborg nu på lördag den 9:e februari:

Lyssna på 60 sekunder av Melodifestivalens andra deltävlings bidrag:
1. “Begging“, Anton Ewald
2. “Make Me No 1“, Felicia Olsson
3. “Annelie“, Joacim Cans
4. “On Top Of The World“, Swedish House Wives
5. “Hello Goodbye“, Erik Segerstedt & Tone Damli
6. “Only The Dead Fish Follow The Stream“, Louise Hoffsten
7. “En förlorad sommar“, Rikard Wolff
8. “Copacabanana“, Sean Banan
(Källa: svt.se)

Schlagerpinglan: Hmm… jag var inte alls beredd på att jag skulle tycka om bidragen från Joacim Cans och Louise Hoffsten, men det gjorde jag. Å andra sidan så hade jag kanske lite högre förhoppningar på bidraget från Anton Ewald, så det jämnar kanske ut sig. 🙂 Några som däremot levde upp till mina förväntningar var Swedish House Wives, som jag verkligen ser fram emot att få se leverera fullversionen av sitt bidrag. Varför är det alltid så många dagar kvar till lördagarna vid den här tiden på året? 😉

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Smyglyssna på andra veckans MF-bidrag”

 1. Melodifestivalen 2013 – inför delfinal 2 « Jerrys Ord

  […] Relaterat:  Pierres Schlager – Åtta minutklipp från Göteborg Schlagerpinglan – Smyglyssna på andra veckans MF-bidrag […]

 2. Kerstin

  Det jag kan säga om bidragen efter en minuts lyssning är att Anton Ewalds bidrag var det jag kände mest för samt Swedish House wives trots att jag inte riktigt gillar Hanna och Pernilla, hade hellre sett en annan konstelation av tjejer men låten verkar lovande. Sen tyckte jag Rickard Wolfs bidrag gav mig en skön känsla. Sen kanske jag inte helt oväntad avskyr Sean Banan och hans bidrag. Jag har inga barn som kan hjälpa mig att förstå charmen med detta så för mig är det bara trams och en dålig låt men tyvärr blir han nog en av de fyra som tar sig vidare ikväll. De andra fyra som jag inte nämnt kändes svala och gav inte mig så mycket efter denna minuts lyssning men vi får se imorgon om jag blir omvänd.

 3. Schlagerpinglan

  @Kerstin, Jag tror precis som du att Sean Banan är en av de fyra som säkert tar sig vidare men trots att jag inte har honom som personlig favorit så är det inget jag har något problem med. Det är en låt som förmodligen kommer att fastna och tillsammans med showen så blir det (tyvärr) den form av underhållning som hjälper till att hålla intresset uppe hos publiken och gör att Melodifestivalen kan fortsätta år efter år. 🙂 Inget ont som inte har något gott med sig.

 4. De åtta från Göteborg - Evas musikblogg

  […] Andra som lyssnat på låtarna innan deltävlingen: Jerry | Pierre | Schlager-Micke | Schlagerpinglan […]

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se