Sloveniens ESC-bidrag 2013

2013-02-14 (torsdag)

Två veckor efter att RTVSLO, TV-bolaget i Slovenien, avslöjat att Hannah Mancini var deras internval inför Eurovision Song Contest 2013 höll de i dag en presskonferens där de presenterade det tävlande bidraget, som Hannah själv skrivit.
(Källor: esctoday.com och escwebs.net)

Lyssna på Sloveniens ESC-bidrag 2013 här:
Hannah Mancini – “Straight into Love”

Schlagerpinglan:Straight into Love” verkar vara som gjord för alla ESC-relaterade dansgolv, där den säkerligen kommer att gå varm den närmaste tiden. Huruvida det är en låt som kommer att locka till sig röster från eventuellt bakåtsträvande jurymedlemmar och tv-tittare återstår dock att se.

Själv inväntar jag ett helhetsintryck men i nuläget är jag lite orolig för att den kan uppfattas som “bara-en-danslåt” i stället för ett unikt bidrag som tillför något minnesvärt. Men, men… nu har jag endast hört låten ett fåtal gånger och vi vet ju alla vad lite fler lyssningar och ett starkt framträdande kan göra med ett bidrag. 🙂

Mer om Sloveniens uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2013 hittar ni här.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se