Snabbkoll på fredagens publikrep

2013-02-15 (fredag)

Schlagerpinglan: För er som är intresserade av hur fredagens publikrepetitioner, i Skellefteå inför den tredje deltävlingen av Melodifestivalen 2013, såg ut så hänvisar jag som vanligt till expressen.se och aftonbladets Tobbe Ek. Vi tar väl även en titt på resultatet av publikundersökningen (som genomfördes av Svenska Spel, Poplight och Melodifestivalklubben) samt de senaste oddsen från Svenska Spel:

Resultatet av publikundersökningen Svenska Spels Odds
1. “Alibi“, Eddie Razaz (21,13%) 1. Amanda Fondell (1.63)
2. “Dumb“, Amanda Fondell (20,44%) 2. Eddie Razaz (1.80)
3. “En riktig jävla schlager“, Ravaillacz (15,47%) 3. Ravaillacz (2.27)
4. “In And Out Of Love“, Martin Rolinski (12,82%) 4. Martin Rolinski (3.80)
4. “Heartstrings“, Janet Leon (12,82%) 5. Janet Leon (5.25)
6. “Falling“, State of Drama (10,85%) 6. Caroline af Ugglas (6.10)
7. “Hon har inte“, Caroline af Ugglas (3,35%) 7. State of Drama (10.75)
8. “Island“, Elin Petersson (3,12%) 8. Elin Petersson (58.00)
(Källor: Schlagerprofilerna och svenskaspel.se)

Schlagerpinglan: Nog för att man inte kan dra alltför stora slutsatser från undersökningar och odds men de föregående två veckorna (se vecka 1, vecka 2) så har faktiskt både publikundersökningen och oddsen pekat ut 7 av 8 bidrag som gått vidare, det enda de gjorde “fel” på båda två (hur nu en publikundersökning kan vara “fel”) var att de trodde på Michael Feiner & Caisa i stället för Cookies N Beans.

Även denna vecka har de båda listorna samma fyra namn i topp. Hur väl det stämmer in på det riktiga resultatet återstår att se. Jag håller i alla fall alla tummar jag har för Martin Rolinski och ser med skräckblandad nyfikenhet fram emot att få se de beryktade Ravaillacz, som tydligen gjort ett bättre intryck på publiken än på journalisterna. 😀

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se