Kroatiens ESC-bidrag 2013

2013-02-27 (onsdag)

I dag presenterade Kroatien sitt internvalda bidrag till Eurovision Song Contest 2013, se länk nedan. Det var från början bestämt att låten skulle vara i traditionell klapa-stil och efter att låten “Mižerja” valts ut så sökte TV-bolaget efter lämpliga medlemmar till klapa-ensemblen. Nu har allt fallit på plats och här nedan ser ni resultatet:

Lyssna på Kroatiens ESC-bidrag 2013 här:
Klapa s mora – “Mižerja” (studioversion)
Klapa s mora – “Mižerja” (live-presentation)
(Källa: esctoday.comv)

Schlagerpinglan: Som sagt, jag tycker att det är beundransvärt att Kroatien satsar på inhemska tongångar… men jag är inte helt övertygad om att det kommer att gå hem hos Eurovision-publiken. Slutresultatet är ett snäpp bättre än vad jag förväntade mig men om det räcker till en finalplats eller ej, det återstår att se.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Kroatiens ESC-bidrag 2013”

  1. Rickard

    Usch, är så kluven. Detta ÄR ju eurovision, och dit hör Kroatien. Med inhemska tongångar och lite “gammal” hederlig schlager a la 90-tal, då är Kroatien som bäst. Å andra sidan är jag tvekasam eller ganska säker på att denna låt missar finalen. Lite för långsam, lite för odramatisk för att vara en lugn låt!

  2. Kristina

    Jag är väldigt överraskad. När jag hörde det här om klapa-stil blev jag negativt inställd direkt men när jag lyssnade märkte jag direkt att jag verkligen gillar låten.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se