Schlagerpinglan: Under fredagens repetitioner inför Melodifestivalen 2013:s Andra Chansen så kunde inte Tone Damli vara närvarande utan Mattias Andréasson fick agera stand-in. Här nedan ser ni länken till hur det såg ut på repetitionerna:

Länk till repetitionerna av en av Andra Chansen-bidragen till Melodifestivalen 2013:
Hello Goodbye”, Erik Segerstedt & Mattias Andréasson (isf Tone Damli)

Schlagerpinglan: Min favorit i Andra Chansen är Martin Rolinski och förutom honom ser jag gärna att Eric Gadd eller Robin Stjernberg förgyller finalen. Hur bra “Hello Goodbye” än är så tycker jag dock att den är lite för kall och ointressant när den presenteras av Erik & Tone.

Men… i denna provisoriska variant så är det helt plötsligt mer värme och humor och jag känner att jag utan problem gärna givit Erik & Mattias en fribiljett till finalen bredvid Martin. En låt är inte bättre än vad den är men med ett lite bättre framträdande så kan den framstå som lite mer intressant. Inget ont om Tone (hon är en fenomenal artist) men här tyckte jag att Mattias passade betydligt bättre in och visst hade det varit ett ESC-bidrag som stuckit ut ur mängden. 😉

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se