San Marinos ESC-bidrag 2013

2013-03-15 (fredag)

Redan i januari meddelade SMRTV, TV-bolaget i San Marino, att de tänker ställa upp i Eurovision Song Contest 2013 med låten “Crisalide“, framförd av Valentina Monetta och skriven av Ralph Siegel och Mauro Balestri. I kväll kommer låten att presenteras men det går redan nu att lyssna på den, se länk nedan.

Lyssna på San Marinos ESC-bidrag 2013 här:
Crisalide” (Vola), Valentina Monetta (officiell video)

Uppdaterat: Den officiella videon har nu presenterats, så jag uppdaterar länken ovan.

Schlagerpinglan: Vilken överraskning! 😀 Vem kunde tro att teamet bakom ett så tveksamt bidrag som “The Social Network Song…” kunde ta nya tag och dyka upp redan året därpå med en sådan toppen-låt? Jag älskar detta med sina klassiska, underbara slingor och sättet den helt plötsligt trampar på gasen och spolar bort alla eventuella tvivel. En klar finalist om jag får bestämma. Lycka till, San Marino. 😀

Mer om San Marinos uttagning av bidrag till ESC 2013 hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “San Marinos ESC-bidrag 2013”

 1. FunkyG

  Hoppas denna inte stupar nu som “Complice” gjorde 2008, som hamnade sist! 🙁 San Marino är tyvärr också ett land, precis som Nederländerna, som kämpar i kraftig motvind och jag tvivlar på om vi kommer få se San Marino i final någon gång innan de drar sig ur pga. deras brist på grannar.

 2. Schlagerpinglan

  @FunkyG, Mmmm…. även “Complice” var en låt som borde gått till final. Förhoppningsvis går det vägen den här gången.

 3. Adri

  Jag tycker att semifinal 2 är rätt svag så den har ju inte jättemycket motstånd och enligt mig borde de äntligen få se lite final! Vi får helt enkelt vänta och se! Jag hade höga förhoppningar och är ändå positivt överraskad.

 4. Schlagerpinglan

  @Adri, Det känns nästan som att om de någonsin ska kunna ta sig till final så är det i år. Blir till att hålla tummarna.

 5. Rickard

  Gillar låten! Bättre än det brukar låta från San Marino! Allt hänger på framträdandet men en potentiell final finns inom räckhåll! 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se