sverige I dag, torsdagen den 28:e november, klockan 09:50 kommer SVT att resten av artisterna som kommer att delta i “Melodifestivalen 2014“. Ni kan följa presentationen live på svt.se/melodifestivalen.

I dag avslöjas artisterna som tävlar i deltävling tre (Göteborg: 15/2) och deltävling fyra (Örnsköldsvik: 22/2). Ni hittar listan över artisterna som presenterades i tisdags, och som tävlar in den första och andra deltävlingen, här.

Schlagerpinglan: Vi tar väl en sista titt på aftonbladet.se:s berömda lista över vilka artister de ansåg vara “helt klara” för MF i tisdags, efter att jag plockat bort de 15 de faktiskt prickat in:

Artister som är “helt klara” för Melodifestivalen 2014 enligt aftonbladet.se (2013-11-26):
♥ Ace Wilder ♥ Eko ♥ Oscar Zia
♥ Alcazar ♥ Ellinore Holmer ♥ Outtrigger
♥ Ammotrack ♥ Ida Pihlgren ♥ Shirley Clamp
♥ Anton Ewald ♥ Janet Leon ♥ State of Drama
♥ Cajsastina Åkerström ♥ Josef Johansson
♥ Dr Alban och Jessica Folcker ♥ Linda Bengtzing (Mange Makers, osäkert)

Uppdaterat: Jag har markerat de artister som presenterades vid dagens presskonferens och som synes så prickade aftonbladet.se in alla 16, då Ida Pihlgren tydligen går under artistnamnet I.D.A.

Schlagerpinglan: Ja, vilka artister som faktiskt blir presenterade är något jag irriterande nog får vänta med tills i eftermiddag att få reda på. Livet är tydligen inte bara schlager, även om man kanske skulle vilja tro det. Nåja, på återseende då. 🙂

Mer om Sveriges förberedelser inför ESC 2014 (samt länkar till våra fem senaste bidrag) hittar ni på samlingssidan: “Sverige i ESC 2014“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se