Litauen På lördagskvällen sändes den nionde utslagningsshowen (eller show nr 10 ) av “Eurovizija 2014“, Litauens uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2014. 4 artister framförde vars två av de åtta låtar som fortfarande är kvar och därefter stod det klart att Monika Linkytė var nästa artist att lämna tävlingen.

Som vanligt bestod juryns poäng av både nationella och internationella röster och svarade för hälften av resultatet, den andra hälften bestod av tittarnas röster. Resultaten av artist-utröstningen samt länkar till deltävlingens uppträdanden ser ni här nedan.:

Resultatet av show nr 10 av Litauens Eurovizija 2014: (tittar- + juryröster)
1. Mia – “Let’s Share That Love Tonight” – “Take A Look At Me Now 2 583 9+14= 23 p.
2. Vaidas Baumila – “Dying” – “It’s Not Too Late 1 446 14+10= 24 p.
3. Vilija Matačiūnaitė – “Worlds Apart” – “It’s All About A Boy 2 137 5+9= 14 p.
4. Monika Linkytė – “Attention” – “Blowing Out Cobwebs 1 790 12+7= 19 p.
(Källor: eurovision.tv och wikipedia)

Schlagerpinglan: Både Mia och Vaidas Baumila fick tävla med bidrag som de redan framfört tidigare i uttagningen medan Vilija Matačiūnaitė och Monika Linkytė fick sätta tänderna i vars två helt nya låtar och bäst gick det tydligen för de förstnämnda. Hela förteckningen över vem som framfört de åtta låtarna inför show 10 hittar ni här medan snabbreprisen av deltävlingens framträdanden finns här.

Mer om Litauens förberedelser inför Eurovision Song Contest 2014 hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se