Israels Eurovision-bidrag 2014

2014-03-05 (onsdag)
Israel För en tid sedan presenterade TV-bolaget IBA de tre låtar som tävlade om att bli internvalda Mei Finegolds tävlingsbidrag då hon ska representera Israel i Eurovision Song Contest 2014. Efter en längre röstningsperiod presenterades i kväll vilken låt tittarna, som hade 100% makt, föredrog. Resultatet ser ni här nedan tillsammans med länkar till de tre aktuella låtarnas musikvideor:

Lyssna på Israels bidrag till Eurovision Song Contest 2014 här:
Mei Finegold – “Same heart”

De tre tävlande bidragen i Israels nationella ESC-uttagning 2014:
♥ “Same heart“, Mei Finegold (fick 55% av tittarrösterna)
♥ “Nish’eret iti (Staying with me)“, Mei Finegold
♥ “Be proud“, Mei Finegold

Schlagerpinglan: Av de tre finallåtarna så tyckte jag att “Same heart” stod i en klass för sig och därför är jag väldigt nöjd med Israels val och kan tänka mig att de har en finalplats inom räckhåll. (Om inte alla de länder som ännu inte valt ut sina bidrag bryter den rådande trenden och skickar riktiga kanonbidrag, vill säga. 🙂 )

Mer om Israels förberedelser inför ESC 2014 hittar ni här: “Israel i ESC 2014” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här: “Alla bidragen i ESC 2014“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se