Montenegro TV-bolaget RTCG avslöjade den 19:e november att de internt utsett Sergej Ćetković som representant för Montenegro i Eurovision Song Contest 2014. Den 9:e mars presenterades tävlingsbidraget, som han själv skrivit, och idag släpptes även den engelska versionen av samma låt. Det är ännu ovisst vilken av versionerna som kommer att framföras i Danmark. Båda versionerna hittar ni länkar till här nedan: (Källa: esctoday.com)

Lyssna på Montenegros bidrag till Eurovision Song Contest 2014 här:
Sergej Ćetković – “Moj Svijet” / “My love

Schlagerpinglan: Jag tillhör skaran av personer som smälter totalt när det kommer till riktigt vackra Balkan-ballader och därför blev jag väldigt glad när jag först hörde “Moj Svijet”. Jag är dock även en sådan som lätt blir rastlös när en ballad inte helt faller mig i smaken och just denna balanserar faktiskt lite på gränsen, i alla fall för tillfället. Tiden lär utvisa om det är en “växare” eller ej.

Vad gäller de olika versionerna så tycker jag som vanligt att originalversionen är att föredra, men den engelska var faktiskt inte så dum den heller… för att vara en engelsk version. 🙂

Mer om Montenegros förberedelser inför ESC 2014 hittar ni här: “Montenegro i ESC 2014” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här: “Alla bidragen i ESC 2014“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se