Armeniens Eurovision-bidrag 2014

2014-03-14 (fredag)
Armenien I dag presenterade även TV-bolaget AMPTV sitt internvalda bidrag inför Eurovision Song Contest 2014 och det skedde i en speciell show som gästades av ett flertal forna ESC-representanter. Bidraget som valts ut att representera Armenien i år heter “Not Alone“, framförs av Aram MP3 och har en officiell video som ni hittar länken till här nedan. (Källa: eurovision.tv)

Lyssna på Armeniens bidrag till Eurovision Song Contest 2014 här:
Aram MP3 – “Not Alone” (officiell video)

Schlagerpinglan: Till skillnad från San Marinos bidrag så hade jag inte speciellt höga förväntningar på detta bidrag och kanske är det därför jag blev så positivt överraskad. 🙂

“Not Alone” börjar som vilken ballad som helst men efter halva låten så ökar de på dramatiken och släpper lös det mesta de hittat i form av trummor, stråkar och annat. Kanske kan det bli lite för mycket av det goda… men intressant blir det allt. Detta är ett av de bidrag som jag med spänning ser fram emot den slutliga live-versionen av. Det kan bli hur bra som helst… eller inte alls. 🙂

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2014 hittar ni här: “Armenien i ESC 2014“ medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Armeniens Eurovision-bidrag 2014”

  1. Micke

    Ja vad ska man säga om detta egentligen? Ett jävla hopkok? Inte alls. Låten känns jädrigt intressant så här första gången jag hör den. Om jag delar upp den i tre delar (egentligen två men jag gör tre av den) så känns det så här. En del är delen jag kallar balladdelen. Den andra och tredje delen är när balladen går över i en mer dramatisk del där instrument fylls på (vilket är del två) och sångaren trycker på allt mer (vilket är del tre).

    För mig är del två numero uno i den här låten. Älskar när det fylls på mer och mer instrument. Det bara pumpas på och låten bara lyfter och lyfter. Tycker också bra om den inledande balladdelen. Om någon del släpar efter så är det möjligen när sångaren ska försöka följa musikens allt mer dramatiska gång. Det är absolut inte dåligt men möjligen skulle han tona ned lite. Låten känns mycket intressant vid en första lyssning och jag hoppas den fortsätter utvecklas för örat allt eftersom.

    Har redan lagt in den här kommentaren men på fel plats

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se