Georgiens Eurovision-bidrag 2014

2014-03-14 (fredag)
Georgien I dag spelade TV-bolaget GPB upp det internvalda bidrag de valt ut att representera Georgien i Eurovision Song Contest 2014 i TV för första gången. Artisterna heter, som tidigare avslöjats, The Shin och Mariko medan låten har titeln “Three Minutes To Earth“, se länk till den officiella videon här nedan.
(Källa: esctoday.com)

Lyssna på Georgiens bidrag till Eurovision Song Contest 2014 här:
The Shin & Mariko – “Three Minutes To Earth”

Schlagerpinglan: Ojsan, här känner jag att jag behöver lyssna på låten ett flertal gånger innan jag kan ge den något rättvist omdöme. Mitt första intryck är dock att den ligger väldigt långt bort från musik jag vanligtvis lyssnar på, men det ska väl inte vara något hinder. Jag önskade ju mig en låt som inte lät som en standard-svensk-import… och det kan man ju inte beskylla den för att göra. 🙂

Mer om Georgiens förberedelser inför ESC 2014 hittar ni här: “Georgien i ESC 2014“ medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Georgiens Eurovision-bidrag 2014”

  1. Micke

    Ingen som kommenterat Georgien än -) Hade väntat mig massor av kommentarer om hur usel låten är 🙂 Tycker även jag det då? Väntar med gå så långt men kan väl säga så mycket som att det inte är min musikstil direkt. Jag är total allätare när det gäller musik, allt från hårdrock till opera. Jag har alltid tyckt synd om människor som inte kan hitta godbitar inom all sorts musik. När det gäller jazz är jag blandad. Mjuk jazz kan jag tycka väldigt bra om medan snabbare jazz ofta i mina öron utvecklas mer till en kamp mellan instrumenten om vilket som kan överrösta de andra instrumenten mest och bäst. Tyvärr känns den här låten precis så för mig. Har svårt att tro att jag kommer att ta till mig låten men vem vet? Större under har skett i musik.

  2. Christopher

    Wow…. hade inte hört låten för än idag. Man känner sig helt tom efter låten. Vad är detta egentligen? Man känner sig helt förvirrad. Sista plats definitivt och blir från mig placerad med låtar som Tjeckien 2009, Israel 2000 och Portugal 2011

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se