Slovenien Slovenien valde ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2015 genom den nationella uttagningen “EMA 2015” (“Evrovizijska Melodija 2015″) i slutet av februari.

Vann gjorde Maraaya, en duo bestående av det gifta paret Marjetka Vovk och Raay, med låten “Here for you” som nu har fått en tillhörande officiell video, se länk nedan.

Lyssna på Sloveniens bidrag till Eurovision Song Contest 2015:
Bidrag / Artist: “Here for you”, Maraaya
Länkar: officiell videofinal-framträdandeakustisk versiontext
Låtskrivare: Raay, Marjetka Vovk, Charlie Mason

Schlagerpinglan: Maraaya kör vidare på de stora hörlurarna och luft-violinisten i videon så mycket tyder väl på att vi kommer att få se dem även i Wien, och inte mig emot. Så länge sångerskan har med sin underbara röst så är det inte så mycket annat som spelar någon större roll för mig. Slovenien kommer garanterat att få många av mina röster i årets ESC, exakt hur många får tiden utvisa. 🙂

Mer om Sloveniens förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Slovenien i ESC 2015“.

Fler officiella videor, live-framträdanden, låttexter, info om ESC-förberedelser samt i vilken semifinal länderna tävlar hittar ni här: “Alla bidragen till Eurovision Song Contest 2015“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Videon till Sloveniens “Here for you” (Maraaya)”

  1. Micke

    Med sju riktigt, riktigt bra bidrag i år där endast två av dem är av lite snabbare art är det tråkigt att konstatera att just dessa två har ganska tråkiga videos. Estland blodbadsvideo drar tyvärr ned den och så gör även Sloveniens pantominteatervägg. Nja lite bättre hade jag hoppats på.

  2. davve

    Om inte Sverige vinner.. hoppas jag att Slovenien vinner! Denna låt har något speciellt… Och sångerskan har en scen närvaro. det där lilla extra!

    sen tycker jag det vore kul om slovenien som land vann!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se