Schlagerpinglan: Det ser ut som att tisdagen kan bli riktigt spännande, i alla fall för oss som är intresserade av Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. 😀 Här nedan ser ni de tre ESC-relaterade presentationer som förväntas ske i morgon:

Tisdagen den 12:e januari

Sverige Sverige – Presentation av startordningen i Melodifestivalen 2016:
Enligt ett kort twitter-meddelande från Gustav Dahlander (som brukar ha koll på fakta) så kommer startordningen i Melodifestivalen 2016 att presenteras i morgon förmiddag. (Källa: twitter.com/GustavDahlander)

Tid: kl. 10:00 CETPlats: periscope.tv/SVTmelfest

Finland Finland – Presentation av UMK 2016-startfältet:
Efter de inledande små miniklippen av de 18 UMK-bidragen så är det nu dags för en mer omfattande presentation av UMK-startfältet där inte bara artister och bidrag namnges utan även de tillhörande musikvideorna presenteras. (Källa: eurovision.tv)

Tid: kl. 11:00 CETPlats: yle.fi

SanMarino San Marino – Presentation av internvald artist:
För en tid sedan uppgav olika källor att TV-bolaget SMRTV redan gjort sitt internval och nu är det alltså dags för dem att presentera den artist som får representera San Marino i Eurovision Song Contest 2016. (Källor: escunited.com och escXtra)

Tid: kl. 11:00 CET (eller 18:00 CET) – Plats: sanmarinortv.sm

Schlagerpinglan: För mer information om ländernas respektive uttagningar, klicka på ländernas flaggor ovan. Resten av ländernas 2016-planer samt länkar till deras samlings-sidor hittar ni här.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se