Inför kvällens show i Litauen

2016-01-16 (lördag)

Schlagerpinglan: I kväll, lördagen den 16:e januari, är det dags för den andra (förinspelade) showen av LitauensEurovizijos 2016“, d.v.s. deras nationella uttagning av bidrag inför Eurovision Song Contest 2016 bestående av nio shower. Här nedan ser ni vad som gäller inför kvällen:

Lördagen den 16:e januari

Litauen Litauen, “Eurovizijos 2016” – Show 2:
Tid: kl. 20:00 CETPlats: LRT, lrt.lt och lrt.lt
Förutsättningar: 50/50 jury- och teleröster hjälper 5 av 8 bidrag vidare i tävlingen
Mer info / lyssna på bidragen: Allt inför den andra Eurovizijos 2016-showen

Schlagerpinglan: Förra veckan var jag positivt överraskad av den litauiska uttagningen. Vi får väl se hur det blir efter i kväll, nu när ribban höjts. 😀

Mer om Litauens förberedelser inför ESC 2016 hittar ni här: “Litauen i ESC 2016“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Inför kvällens show i Litauen”

 1. Schlagerpinglan

  Resultatet av Show 2 (inkl. alla röstsiffrorna) hittar ni på wikipedia ( https://en.wikipedia.org/wiki/Lithuania_in_the_Eurovision_Song_Contest_2016 )

  Själv är jag nöjd över att både “United” och “Leisk dar būti” gick vidare men väntar med att skriva om resultatet tills i morgon, då förhoppningsvis även länkar till showens framträdanden finns tillgängliga.

 2. Johanna

  Jag tycker “United” var hemsk personligen…men jag har FRUKTANSVÄRT svårt för fredslåtar (med några undantag) Gräslig…Glad att den låten på litauiska gick vidare iaf. Den enda som var något att ha ikväll! Så antar Att Donny Montell har en chans att vinna detta iaf! Tack och lov!

 3. Schlagerpinglan

  @Johanna, Jag har också svårt för vissa sorters fredslåtar men trots att “United” ligger på gränsen så fungerar den för mig. Ingen låt som får mina nackhår att resa sig, men lite halvpampig. 🙂

  Så här långt är Donnys låt helt klart min favorit. Blir intressant att se om det kan finnas något i närheten så bra i de övriga showerna.

 4. Johanna

  ja det är trots allt roligt att följa Litauen i år när de har fixat till lite i sina röriga regler!:-)

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se