Sverige Schlagerpinglan: Precis som inför de vanliga deltävlingarna så genomfördes det en fredagskvälls-repetition inför publik inför helgens Andra Chansen i Halmstad, där de fyra sista finalisterna i Melodifestivalen 2016 ska utses.

Som vanligt så hittar ni rapporter därifrån hos Aftonbladets Tobbe Ek medan SVT själva bidrar med Minut-för-minut-schema och foton från repet.

Efter repetitionerna så redovisades resultatet av en publikundersökning (gjord av Melodifestivalklubben och Poplight där 303 personer deltog) samt de nya oddsen från Unibet (för bäst slutresultat) och de var enligt följande:

Resultatet av publikundersökningen Unibets Odds
Duell 1: Duell 1:
1. “Håll om mig hårt“, Panetoz (60 röster) 1. Panetoz (1,20)
2. “Hunger”, Molly Pettersson Hammar (16 röster) 2. Molly Pettersson Hammar (4,00)
Duell 2: Duell 2:
1. “Put Your Love On Me“, Boris René (32 röster) 1. Boris René (1,80)
2. “Rik”, Albin & Mattias (7 röster) 2. Albin & Mattias (1,95)
Duell 3: Duell 3:
1. “Kizunguzungu”, SaRaha (29 röster) 1. SaRaha (1,55)
2. “I Will Wait“, Isa (14 röster) 2. Isa (2,30)
Duell 4: Duell 4:
1. “Bada nakna”, Samir & Viktor (119 röster) 1. Samir & Viktor (1,10)
2. “Rollercoaster”, Dolly Style (26 röster) 2. Dolly Style (5,70)
(Källor: poplight.se och unibet.com)

Schlagerpinglan: Tyvärr så verkar både oddssättarna och publiken vara inne på samma spår som jag (och många andra) sniffat på tidigare. Visserligen skulle det betyda att jag får vidare tre av mina favoriter (Panetoz, Boris René och Samir & Viktor) men då den artist som egentligen är den enda jag verkligen vill ha vidare (Isa) ser ut att få det riktigt svårt så hoppas jag att det i alla fall blir en rejäl överraskning i morgon kväll. 😀

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Melodifestivalen 2016: Snabbkoll på Halmstads publikrep”

 1. André

  Känner exakt samma sak. Den jag tycker är absolut bäst är Isa och tyvärr känns det som om hon åker ut. Jag kommer dock göra mitt och rösta på henne för fullt ikväll och hoppas på att det blir en skräll och går vägen.
  Genrepspubliken får man ta med en nypa salt när det gäller ballader för de brukar inte vara så högt placerade efter rep. Blir en annan sak när tv-tittarna ser ett estetiskt nummer också.

  I övrigt både hoppas och tror jag att Panetoz går vidare. Övriga två dueller lägger jag inte så stor vikt vid. Det är uppenbart att Samir och Viktor går vidare men skulle dockorna göra det vore det ingen katastrof…båda två ligger på typ samma nivå.

  Samma sak i duell 2, två likvärdiga. Tippar dock Boris.

 2. Isabell

  Mm…
  Första duellen är den tuffaste. Kvittar mig vilken av dem som går vidare.
  Andra duellen: Bästa låten, enligt mig, Boris René!! Men inget är säkert. Tror säkert att Albin & Mattias har tillräckligt med fans för att slå Boris, tyvärr.
  Tredje duellen, där hoppas jag på SaRaha. Tycker Isa är lite för mycket och låten är inte tillräckligt bra.
  I den sista och den fjärde duellen kan det kvitta mig vilken som går vidare. Men om jag skall välja en, så blir det Samir & Viktor..

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se