Montenegro Schlagerpinglan: I dag, fredagen den 4:e mars, kommer TV-bolaget RTCG att presentera det bidrag som den internvalda gruppen Highway ska representera Montenegro med i Eurovision Song Contest 2016. Här nedan ser ni vad som gäller inför kvällen:


Fredagen den 4:e mars

“Eurosong Montenegro Promotion 2016”:
Tid: 20:00 CET
Plats: eurovision.tv
Vad händer? Musikvideon till det bidrag som den internvalda gruppen Highway ska representera Montenegro med i Eurovision Song Contest 2016 presenteras. (Då sändningen är planerad att vara två timmar lär det även bjudas på mycket annat.)

Schlagerpinglan: Mer om Montenegros deltagande i ESC 2016 (samt deras senaste ESC-bidrag och resultat) hittar ni här: “Montenegro i ESC 2016“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se