Makedonien Schlagerpinglan: I kväll, måndagen den 7:e mars, kommer det bidrag som internvalda Kaliopi ska representera Makedonien med i Eurovision Song Contest 2016 att presenteras. Här nedan ser ni vad som gäller inför kvällen:


Måndagen den 7:e mars

Makedonien – Presentation av landets ESC-2016-bidrag:
Tid: 20:15 CET
Plats: mrt.com.mk
Vad händer? Kaliopis ESC-2016-bidrag “Dona” ska presenteras.

Uppdaterat: Lyssna på Kaliopis “Dona” här.

Schlagerpinglan: Sedan två-semifinals-systemet infördes 2008 så har Makedonien endast lyckats att ta sig vidare till final en gång och det var 2012Kaliopi gav landet en 13:e-plats med “Crno I Belo“. Då var låten skriven av Romeo Grill medan Kaliopi själv stod för texten och detsamma gäller för årets låt “Dona“, som även den lär vara helt på makedonska. Allt talar därmed för att det kan vara ett riktigt kanon-bidrag som presenteras i kväll… i alla fall så är det det jag hoppas på. 😀

Mer om Makedoniens förberedelser inför ESC 2016 hittar ni här: “Makedonien i ESC 2016“.


Schlagerpinglan: Visserligen har vi redan provsmakat en produkt från Makedonien när deras Skopje Fest avgjordes men då det blev en stor besvikelse så får landet en chans till. Vid kvällens internvalspresentation kommer det därför att serveras Jaffa cakes från Makedonien samt en makedonsk dryck. 😀

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se