Kroatien Precis som utlovat så presenterade TV-bolaget HRT i dag, måndagen den 21:a mars, videon till “Lighthouse“, det internvalda bidrag som Nina Kraljić kommer att representera Kroatien med i Eurovision Song Contest 2016.

I videon använder man sig utav delar av Mario Romulić och Dražen Stojčić kortfilm “Hvar Into the Storm” där över 350 000 foton togs på bl.a. den kroatiska ön Hvar och dess fyrtorn under en tvåårsperiod, men endast de 10 000 bästa användes. (Källa: eurovision.tv.)

Lyssna på Kroatiens bidrag till Eurovision Song Contest 2016:
Bidrag / Artist: “Lighthouse“, Nina Kraljić
Länkar: preview-videostudioversiontext
Låtskrivare: Andreas Grass, Nikola Paryla

Schlagerpinglan: Snygga naturbilder… men jag skulle inte vilja kalla det för en ESC-video. Då de väntade in i det sista så kan man tänka sig att detta är en liten nödlösning medan den riktiga videon kommer så småningom. Hur som helst, även om detta är den slutliga videon så är det Ninas live-framträdande jag mest ser fram emot. Det är ju trots allt låtarna och inte videorna som tävlar. 🙂

Mer om Kroatiens förberedelser inför ESC 2016 hittar ni här: “Kroatien i ESC 2016” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Videon till Kroatiens “Lighthouse” (Nina Kraljić)”

  1. Micke

    Vet att många inklusive undertecknad gillar bidraget men samtidigt oroar sig för hur det ska funka på scen. Många tycks oroa sig enormt för hur hennes röst ska funka. Måste erkänna att jag var en av dem. Men efter att ha lyssnat till det här så har jag definitivt slutat oroa mig. Jag pratar inte om låten här utan om rösten. Lindrigt sagt inget fel på den 🙂

    https://www.youtube.com/watch?v=umiY4TM6qQQ

    Jag är härmed lugnad och ser fram mot hennes framträdande

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se