ESC 2016 Schlagerpinglan: Jag har gjort en del stickprov på oddsen vad gäller vinnaren av Eurovision Song Contest 2016 under hela försäsongen (när bidragen precis presenterats, när det gått en tid samt precis innan de avslöjande repen började) så är det nu dags att ta en sista titt på hur det står till på oddsfronten.

Här nedan ser ni vad oddsen säger om de olika ländernas chanser vinna finalen av Eurovision Song Contest 2016 så här dagen innan allt ska avgöras, allt enligt Oddschecker.com:

Vem vinner Eurovision Song Contest 2016?: enligt odds 13/5 (2/5) (19/4) (26/3)
1. (1.) (1.) (1.) Ryssland Ryssland – “You Are The Only One“, Sergey Lazarev
2. (3.) (4.) (3.) Australien Australien – “Sound Of Silence“, Dami Im
3. (7.) (7.) (7.) Ukraina Ukraina – “1944“, Jamala
4. (2.) (2.) (6.) Frankrike Frankrike – “J’ai cherché“, Amir
5. (4.) (3.) (2.) Sverige Sverige – “If I Were Sorry“, Frans
6. (11.) (6.) (10.) Armenien Armenien – “LoveWave“, Iveta Mukuchyan
7. (6.) (5.) (5.) Malta Malta – “Walk On Water“, Ira Losco
8. (14.) (15.) (22.) Nederländerna Nederländerna – “Slow Down“, Douwe Bob
9. (9.) (13.) (14.) Italien Italien – “No Degree of Separation“, Francesca Michielin
10. (8.) (8.) (8.) Lettland Lettland – “Heartbeat“, Justs
11. (25.) (26.) (29.) Belgien Belgien – “What’s The Pressure“, Laura Tesoro
12. (24.) (22.) (23.) Österrike Österrike – “Loin d’ici“, ZOË
13. (23.) (24.) (30.) Israel Israel – “Made Of Stars“, Hovi Star
14. (26.) (29.) (25.) Storbritannien Storbritannien – “You’re Not Alone“, Joe & Jake
15. (5.) (11.) (15.) Bulgarien Bulgarien – “If Love Was A Crime“, Poli Genova
16. (10.) (9.) (9.) Serbien Serbien – “Goodbye” (Shelter)“, ZAA Sanja Vučić
17. (13.) (10.) (13.) Spanien Spanien – “Say Yay!“, Barei
18. (20.) (17.) (11.) Cypern Cypern – “Alter Ego“, Minus One
19. (15.) (12.) (16.) Polen Polen – “Color of Your Life“, Michał Szpak
20. (29.) (25.) (26.) Litauen Litauen – “I’ve Been Waiting for This Night“,
Donny Montell
21. (16.) (14.) (4.) Kroatien Kroatien – “Lighthouse“, Nina Kraljić
22. (33.) (36.) (40.) Georgien Georgien – “Midnight Gold“, Nika Kocharov & Young
Georgian Lolitaz
23. (18.) (19.) (12.) Azerbajdzjan Azerbajdzjan – “Miracle“, Samra
24. (12.) (16.) (19.) Tjeckien Tjeckien – “I Stand“, Gabriela Gunčíková
25. (17.) (18.) (18.) Ungern Ungern – “Pioneer“, Freddie
26. (21.) (21.) (17.) Tyskland Tyskland – “Ghost“, Jamie-Lee Kriewitz
(Källa: oddschecker.com)

Schlagerpinglan: Ryssland har haft förstaplatsen på oddslistorna sedan bidragen presenterats och även lyckats att behålla den placeringen efter att repetitionerna startade. Frankrike tappade en del efter att final-repen visades medan i stället framför allt Ukraina men även Australien klättrade upp som tänkbara utmanare till vinsten. Kan det vara någon av dessa fyra som till slut kommer att ta hem segern eller kan femman Sverige eller någon helt annan tänkas blanda sig i slutstriden? Om ca ett dygn så vet vi. 😀

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


20 kommentarer till “Eurovision 2016: Oddsen inför finalen”

 1. Mr A

  Ryssen är väl poppis i fd sovjet och jugoslavien och fd östblocket? Så jag antar han vinner med 12or som haglar in från det området. Och lite höga poäng här och där. Australien kanske kan ta väströsterna? Om man ska dela upp det i öst och väst. Nu gör jag det ändå.

 2. Nathalie

  @ Mr A- Får Ryssland höga poäng, kan det ju också bero på att han har en bra låt, ett snyggt scennummer samt ser riktigt bra ut, om jag får säga det själv.
  Sen som du säkert vet, om man ska gå över till politik så är det ganska många länder i det fd östblocket som inte direkt älskar Ryssland som land- Baltstaterna, Ukraina, Polen, Tjeckien m.fl.. Så att påstå att dessa länder älskar och ser upp till Ryssland är nog något av en överdrift du!
  Sergey ska ha poäng för låt och scenshow inte för att han är ryss, och han ska heller inte förlora poäng för att han kommer från Ryssland!
  Måste jag välja mellan Sergey och Dami, så vinner Sergey överlägset för mig! Och ändå kommer jag från Västeuropa! Vad säger du om det?

 3. Alex

  Folk tar Eurovision på allvar, vilket är bra då även jag gör det. Men vart går gränsen? Om Ryssland vinner går inte tävlingen under, Om Jamala vinner (vilket jag inte hoppas) så går tävlingen inte under.

  Att någon säger saker man inte gillar, att man inte gillar mellanakten. herregud det är småsaker. Man ska inte hänga upp sig på sånt. Att sluta titta på Eurovision enbart pga ett bidrag, En programledare eller liknande är att ta det för långt. Såklart får alla tycka, känna vad dom vill. Dock anser jag att gränsen då verkligen passerats för vad som är acceptabelt.

  Tycker folk ska chilla lite. Ta eurovision för va det är, En tävling i sång där en vinner baserat på Folkets och Juryns röster. Ha kul och njut av programmmet.

 4. Alex

  @Pinglan jag har läst att Lynda Woodruff varit med i BBC i veckan, men hittar inget när jag letar. Vet du om nåt?

 5. Micke

  @Alex jag är helt på din linje ESC går ut på att ha kul, det är hela grejen. Jag tycker det är extremt tråkigt att personer som Daniela hoppar av för att någon säger något. Skulle aldrig ens tänka tanken att döma henne för det då jag inte sitter i hennes sits med hennes bakgrund och rötter men lik förbannat är det tråkigt. Hon älskar ju ESC så det är grymt tråkigt att hon hoppar av för i långa loppet är ju det hon själv som förlorar på det. Förhoppningsvis kommer du tillbaka Daniela. Kul att läsa det du skriver 🙂

  Men det finns ju även annat som kan göra att man hoppar av ESC. Det behöver ju inte vara något politiskt eller liknande det kan ju helt enkelt vara att man tröttnar. Kan ju exempelvis se på mig själv, jag har älskat ESC i hela mitt liv, sett förändringar komma men bara fortsatt att köra på tills år 2015 då jag totaltröttnade och hoppade av. Sa ju adjö till alla er här och ställde in mig på ett liv utan ESC. “Vad skönt tänkte jag”. Trodde jag i alla fall. Fick tillbaka lusten och kom tillbaka. Fick lite samma känsla även i år men tacklade det bättre. Vad jag menar är att hur mycket man än älskar en företeelse så finns det ändå en gräns för hur stora förändringar som får göras innan man helt tappar intresset. Den gränsen är totalt övertrampad vad gäller MF men när det gäller ESC känner jag fortfarande det du säger Alex. Ha kul och njut av programmet.

  Men det är klart hade jag varit högsta hönset inom detta och dragit reglerna så hade jag sett till att alla bidrag hade framförts på landets eget språk, jag hade förbjudit all politisk inblandning, jag hade sett till att landets särart åter igen fått en stor del i bidragen, jag hade sett till att det blev slut på alla svenskbidrag och liknande i alla länder, jag hade avskaffat alla robotdansare för all framtid och prioriterat artisten vilket gett falsksångare mindre möjlighet att rida på sitt utseende, jag hade gett ultimatum till världens två bästa länder vad gäller musik (Storbritannien, Irland) att börjar ni inte ta tävlingen på allvar och slutar skicka nobodys så är ni inte välkomna till ESC, hur svårt kan det vara ni dominerar världen men förlöjligar er själva i ESC.

  Jag hade avskaffat det nuvarande röstsättet helt med tittarröstning där man kan rösta “Oj så söt han är jag lägger röst 39 gånger på honom” eller jurygrupper bestående av enbart fem personer. Skämtar de med oss eller. Jurygrupperna ska vara mastodontstora med folk från alla generationer. Chansen att tittarrösta måste regleras ned till ett minimum för alla personer. Jag hade sett till att det blivit större bredd på musikstilar igen. Skiter fullständigt i om stilen är från 2017 eller 1967 det enda viktiga är om låten är bra.

  Kan ta Polens bidrag från i år som exempel. Nu får ni stålsätta er själva för nu ska jag bli något jag inte varit tidigare, jag ska bli riktigt otrevlig (Åtminstone hoppas jag att jag inte varit det) 🙂 Men nu så.
  Tyck vad ni vill alla ni som tittar och lyssnar på ESC. Alla har rätt till sin åsikt om bidragen är bra eller dåliga men när det gäller en åsikt som framförts när det gäller att snacka skit om Polens bidrag då blir jag rent ut sagt förbannat och vill bara skrika rätt ut. Håll käften om du inte har något att säga med substans i. Vad är det jag pratar om? Tyck vad ni vill om han sjunger bra eller dåligt, om låten är bra eller dålig osv men när mindre nogräknade personer inte klarar att tänka innan de pratar då blir jag så less. När anledningen till att de inte gillar låten blir ungefär “den är ju så ute, låter som något från 80-talet eller något”. då känner jag mest “lilla vännen är det inte dags för dig att ta nappflaskan och gå och sussa en liten stund.”

  Förlåt Schlagerpinglan om jag gick över gränsen. Det ska inte hända igen. Blev bara så jädra less igår kväll. Jag har hört så mycket om vad Oskar Zia sa i inför programmen och igår visade en polare mig det. Lilla Oskar Byssjan lull på dig. “Den är så up to date” “han känns lite gammal för det här” osv

  Nej nog med negativt. Nu kör vi ikväll och så länge inte Spanien vinner så kan jag ta vad som helst. Kommer säkert att skriva mer under dagen men det var skönt att lägga ut det negativa först nu så det positiva kommer i förgrunden sen där det ska vara för ESC ska vara positivt. Vi ska ha jädrigt trevligt ikväll helt enkelt. Eller hur? 🙂

 6. Micke

  Redan tillbaka 🙂

  Självklart vill jag att de bästa låtarna ska göra upp om segern men om man ser till annat också. Om man exempelvis ser till framtiden och hoppet om att lite mer udda bidrag eller mer avskalade fortfarande ska ha sin självklara plats. Jisses att jag då hoppas på Georgien, Sverige, Ukraina och Nederländerna.

  Om jag istället koncentrerar mig på att de verkligt bra rösterna ska göra att de prioriteras i framtiden jag då håller jag alla tummar för Ungern, Tjeckien, Polen, Armenien och förhoppningsvis Italien (inte hört så mycket av henne live än)

  Hur är det då med detta att sjunga på sitt eget språk? Ja nästan alla som gjort det har ju åkt ut. Men Italien kanske nån säger de respekterar ju sitt eget språk? Gör de? Jag tycker snarare att de förnedrar sitt eget fantastiskt vackra språk med att blanda in engelska i det. Likaså med Frankrike. Men Ukraina är det land som förtjänar åtminstone lite plus för den bästa och vackraste delen i deras bidrag slipper engelskan.

 7. Daniel

  Micke om Eurovision skulle bli som du vill ha det då skulle jag inte längre titta. Tänka vad olika vi är 😉

  Och jag gillar inte Polens bidrag för jag tycker precis som du skriver att den låter som något från 80-talet. Och jag tycker att Oscar Zia var bäst i inför programmen och gjorde bra ifrån sig och hade bra synpunkter.
  Så jag får väl ta min nappflaska och krypa upp i soffan ikväll och njuta av Eurovision på mitt sätt;-)

  Jag respekterar dina åsikter Micke och hoppas du gör detsamma med mina.

 8. Micke

  @Daniel självklart respekterar jag dina åsikter men menar du på fullt allvar att musik med stil från annat än 2000-talet inte ska få vara med i ESC?

 9. Micke

  Vill tillägga en sak Daniel. Jag vet ingenting om Oskar Zia och hur han var i programmet eftersom jag inte kollade på dessa. Det var som sagt en polare som visade mig när han sa det där om up to date och han är för gammal för ESC.

  Utifrån det du nu säger så är jag övertygad om att ditt musikintresse irl och ESC går ett i ett. Absolut inget fel i det men det gör det absolut inte för mig. Där har du skillnaden 🙂

 10. Micke

  När man nu ändå pratar om förbättringar av ESC varför då inte ha den här lilla trudelutten som ett intro. Skulle fått upp humöret från första sekund 🙂 For Boston får ju bli For Eurovision eller nåt då 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=8z4ECBVWKao

 11. Schlagerpinglan

  @Alex, Tyvärr så har jag inte heller hittat något om detta, men det lät som något som hade varit skojigt att se. 😀

  Dessutom håller jag helt med dig i tankegångarna om att folk borde slappna av och njuta av festen. 🙂

 12. K2

  Jag känner att eurovision har blivit så urvattnad och det gör att jag tappar intresset för varje år. Har blivit någon slags hitlista som man hör överallt annars. Det som fortfarande håller en kvar är hoppet att få höra något annorlunda vilket faktiskt sker ibland. I år är det tydligen det visuella som blivit en trend och det verkar vara en tävling i tävlingen så att säga. Förmodligen kommer jag att sitta där igen nästa år och hoppas på något nytt. Nåja vi får se hur det blir ikväll. En del kommer att bli glada och andra blir besvikna. En trevlig kväll önskar jag iallafall er alla.

 13. Micke

  @K2, jag är helt med dig i det du säger. Vem vet du kanske har samma bakgrund som jag att ESC egentligen betyder nada när det gäller bidragen. Att man helt enkelt är uppfödd i det där hela generationer satt och tittade tillsammans. Då har man en annan syn på standard på bidrag och det mesta blir bra även om man när ESC väl stängs för säsongen inte ens skulle tänka tanken att lyssna på de där bidragen 🙂 Jag vill höra vad de olika länderna kan komma fram med i olika musikstilar med både klass och humor 🙂 Hits det letar jag DEFINITIVT INTE i ESC i alla fall 🙂

  Jag älskar blandning K2. Jag är som jag sagt med i ett band. Den där lilla trudelutten som jag skojade med lite här ovan använder vi oss alltid med som intro när vi spelar. När den är slut tar vi fram några stolar och gitarrer oss sätter oss ned och spelar någon svensk gammal visa, Evert Taube, Dan Andersson eller något. Ursäkta uttrycket men det är så jädra kul att se publikens miner när vi växlar så mellan stilar. Men det är ju det som är musik 🙂

  K2 nu önskar jag dig en riktigt trevlig ESC-kväll. Nu glömmer vi alla våra besvikelser med bidragen i år. Nu lägger vi det i malpåse och ser till att vi har det riktigt, riktigt trevligt ikväll. Det ska jag ha och det hoppas jag innerligt även att du kommer att ha. Trots allt finns där 18 bidrag som jag tycker är helt ok. Det är dessa:

  1. UNGERN
  2. Italien
  3. Kroatien
  4. Sverige
  5. Georgien
  6. Tyskland
  7. Israel

  8. Tjeckien
  9. Nederländerna
  10. Österrike
  11. Polen
  12. Cypern

  13. Ukraina
  14. Ryssland
  15. Australien
  16. Frankrike
  17. Bulgarien
  18. Serbien

  Största problemet är Tyskland. Videoversionen tycker jag är såååå mysig men vad tusan händer live. Förhoppningsvis fixat till ikväll men jag tror det inte.

  Ha det gott

 14. Daniela

  @Alex och @Micke samt ni alla som undrat om mig: jag postade igår senare på kvällen en längre förklaring till varför jag håller mig borta från ESC! Jag hade läst era fina svar till mig så nu har jag kopierat svaret och postar det på nytt här nedan.
  @micke: så bra att du inte fördömer mig! Viktigt för mig i sammanhanget är att ESC som det har blivit är för mig i nuläget något som bryter mot viktiga principer så som ärlighet, trovärdighet och respekt oavsett ekonomiskt läge! ESC går ut och skyltar nu med samma rättigheter oavsett sexuell läggning! BRA där men det är en gren av hela demokratins stora träd! Och så håller jag fullständigt med dig angående de förändringar du radar upp plus att anställningar på eventuella jobbska ske utifrån lämplighet och kompetens! Därmed birde tittarna bli involverade på något sätt.
  @Akex: kan man se ESC på youtube? Min dotter vill trots allt följa det men vill absolut slipa SVTs kommentator, tack för ett svar ☺️

  Daniela
  2016-05-13

  Hej mina vänner❤️ Jag förstod att en del av er skulle bli undrande kring det jag skrev imorse på bloggen! Har läst var och ens inlägg här på bloggen och tänkte förtydliga hur det kändes igår kväll efter någon minut inpå programmets start! jag hade försökt i mitt inlägg då jag skrev att programmets presentatör betedde sig illa genom sina uttalande. Jag skrev lite sammanfattande då eftersom med handen på hjärtat tänkte jag att jag inte ville få er ledsna och förstöra för er inför ESC final. Men under dagen har jag tillsammans med mina andra vänner- som var bänkade framför Tv apparaten igår kväl ( vill nämna att vi har olika bakgrunder: vi är från Rumänien, England, Grekland, Spanien Italien, Irland, Syrien och Sverige) – så har vi författat ” a petition” i protest mot Lotta Bromes uttalande i programmet och vi jobbar för fullt för att det ska nå SVT så fort som möjligt.
  Sammanfattat: det första hon tar upp efter några sekunder in på programmetsstart är Rumäniens frånvaro i semifinalen och då när hon förklarar detta så gör hon med att ange missledande information; hon uttalade nämligen att Rumänien inte hade betalat sin avgift till EBU! Detta är INTE SANT! Av relevanta och trovärdiga källor, VET jag/vi/många att Rumänien har betalat sina deltagandeavgifter till EBU! Sanningen är att: Anledningen eller anledningarna att de har diskat Rumänien är att EBU har utnyttjat problemet kring en relativ gammal och ganska omfattande skuld som TVR har till EBU samt problematiskt laddat kommunikations ” fält” mellan EBU och TVR där EBU ville att TVR skulle ” Hosta upp ” en sådan enorm suma på mycker kort tid! Jag repeterar: skulden ör flera PR gammal, EBU BORDE tagit itu med det INNAN ESC 2016. Kvinnan som är en av de högsta cheferna i EBU – Delentre i efternamn- har nyligen besökt Bukarest för att EBU, TVR och den Rumänska regeringen ska hitta lösningar till problemet. Det pågår arbete kring det som hänt mellan EBU och TVR santidigt får EBU mycket och omfattande kritik på hur de har behandlat Rumänien som land och den rumänska artisten endast “because of their want for money” . ( det framgår av medier i bl a UK)
  Inte nog med detta fortsatte presentatören: “men däremot har England, Frankrike..”.och radar upp de 5 ekonomiskt starka länderna och säger “de har betalat SÅ MYCKET att de får vara med I tävlingen! ” – Ska jag behöva tillägga något här? Det tror jag knappast!

  Sedan fortsatte samma kommentarer med sina kränkande påståenden genom att exempelvis förlika Agnete, Norges artist med sjukdomen bipolär syndrom som artisten utreds för. Detta lade även @hej märke till här på bloggen men har hört fler starka reaktioner från olika håll.
  Så här ligger det till angående journalistik och vilka som helst andra yrken som har med människor att göra: som journalist “opererar” eller arbetar du med språk som ditt viktigaste verktyg, därmed har du ett ansvar att hantera det på ett ansvarsfullt och medvetet sätt så att din ” diskurs” eller text blir vattentät av oklarheter eller felaktigheter! För din text är avsedd för information i ett land där vi har demokratiska värderingar som vi VILL vara så måna om, dessutom vill vi visa detta vår omvärld! En professionell journalist kan inte utöva sitt yrke utan hänsyn till etiska värderingar! ESC är ett program som sänds i nästan hela världen! HUR har ESC råd att skicka ut sådana hemska signaler av respektlöshet och kränkande attityder! Rumäniens artist Ovidiu Anton kunde hon sagt något rart och empatiskt om, så som @schlagerpinglan gjorde här vid tillfället, MEN nej, Brome / ESC/ EBU och SVT väljer att uttrycka sig partiskt i minst två sammanhang, kränker två artister osv! En skicklig journalist hade uttalat sig på ett så fantastiskt bra sätt, dvs professionellt och värdigt.
  Angående det att hon förlikar en artist med en sjukdom är alltså kronan på verket som visar på denna Brome saknad av kompetens! Hon har en skyldighet att kolla manuset! Dessutom blir jag mörkrädd över att folk inte reagerar starkare kring det som går ur munnen på henne!

  Allt detta plus faktumet att det är så uppenbart att ekonomiska intressen har drabbat ESC sammanhanget och kompositörer till en sådan grad att kärleken för ländernas språk, kultur och traditioner har bortspolats… :(. 🙁 …
  Jag hade anat detta sedan länge då jag märkt att fler och fler länder väljer svenska låtar! Jag har fått nog!

  Genom att Frans vann MF tändes ett starkt hopp att det budskapet som framkommer så tydligt av hans framträdande: ” Jag gör det jag gör så som jag är och för att det är kul! “- skulle få många att tänka till men jag tror inte att tillräckligt många SER det då de håller på att ” konsumera” Måns effekten! Konsumera den på alla möjliga sätt! Alltså man tjänar stora pengar.
  Jag kommer ändå att följa Frans utveckling i framtiden och HOPPAS att han väljer att behålla sitt genuina “jag”! Men i den branschen kan det vara svårt!

  Angående mitt deltagande här på bloggen: jag vill tala om för er särskilt de som har varit mer aktiva under tiden jag har varit här på bloggen att jag har sällan haft så mycket glädje av utbyte av idéer som här framför allt för att det har varit så spännande att se personligheterna och individerna bakom texterna och för att ni kan så mycket om musik! ❤️ ☺️Med handen på hjärtat blir det väldigt svårt att låta bli att komma in och ta del av era tankar men jag var och är fortfarande så full av frustration och icke positiva känslor som jag inte vill ösa på er- fast nu har jag gjort det i alla fall- men eftersom jag vet att ni är vettiga människor och fler bad mig om det så öppnade jag mitt hjärta och gjorde det!
  Önskar er allt väl och TACK! För att ni visat förståelse och att ni bryr er! ❤️ Jag vill ha samma rättigheter för all musik oavsett att den representerar små länder med små ekonomiska möjligheter eller tvärtom! ❤️

 15. Alex

  @Daniela eftersom jag inte gillade Lotta så kollade jag semifinal 2 på youtube.

  https://www.youtube.com/user/eurovision
  På denna sida kan du sedan välja Grandfinale live

  Om du nu är upprörd över att lotta sagt nåt så kan du ju klaga. maila, posta eller ringa in klagomål. Men då det finns andra kanaler där man slipper henne om man nu vill det, så tycker jag att du ska titta.

  Finns även på eurovision.tv

 16. Daniela

  @Alex: tack, vi har gjort det och vi fortsätter jobba på det! Tack!

 17. Micke

  @Daniela, ett svar om rättigheter värde och liknande. Vad kommer sådant ifrån? Jag menar att någon tror sig vara bättre för att h*n är hetero eller homo, höger eller vänster osv. Alla har samma värde och rättighet PUNKT SLUT. Vad som förvånar mig än mer är vad kommer allt hat ifrån. Låt säga att jag som hetero skulle tycka väldigt illa om det homosexuella. So what, det förändrar väl ingenting. Hur kan man utveckla sånt till hat och tro att man är bättre än andra?

  Jag tycker alltså inte illa om homosexuella men det var bara en tankelek. Aldrig bra om man tycker illa om något men även om man gör det borde det vara allt för lång väg till något sånt som hat. Kärlek är alltid numero uno, ogillande är inte bra men hålls det bara inombords så drabbar det ju ingen annan, hat är aldrig under några som helst omständigheter acceptabelt. Vi är alla lika mycket värda kvinnor som män och det vi står för.

  Dina landsmän har fått utstå mycket skit Daniela och det är jag den första att beklaga. Jag har inte kapaciteten att läsa Lotta Bromes tankar men ibland säger man saker av ren okunnighet utan att veta att man sårar andra. Vet inte hur det var i hennes fall men ibland kan vi människor vara väldigt klumpiga utan att mena något. Jag har själv råkat ut för det en gång när jag tankat lite för mycket. Jag skojade lite med en tjej om hur duktiga vi män var utan att veta att hon var stark feminist. Jag åkte på en rak höger och åkte i golvet. Var inte alls beredd. Vet du vad? Det var en välförtjänt smäll för jag hade aldrig betett mig så otankad. Jag har starka principer ser du. Det är lika illa för henne för hon var också för tankad och ber om ursäkt än idag 🙂

  Nog sånt nu det här är ESC men ville bara säga det innan du drar Daniela, vilket jag hoppas du inte gör 🙂 Ta nu och sätt dig tillsammans med din dotter och ytterligare eventuella släktingar och vänner och lägg allt sånt åt sidan och ha det riktigt trevligt. Du kommer att tacka dig själv efteråt Daniela. I det omvända kanske du kommer att ångra dig bittert. Kram på dig

 18. Daniela

  @Micke: ❤️

 19. K2

  @Micke, du länkade för några dagar sedan Remedios Amaya från 1983 och som jag fortfarande kommer ihåg för jag var helt fascinerad av det bidraget och tycker om det än idag. Så kul att du tog upp just den. Det flesta låtar man minns är sådana som man hörde i ESC tidigare men vad kommer man att minnas från dom senaste åren, inte många. Det finns ett par undantag och Lane Moje är en av dom och det är ju ett tag sedan. Gillar Balkanstuket när dom använder det.

 20. Piff

  Polen 3:a hos tittarna och 8:a totalt, bevisar att oddsen är bara trams och ett sätt att lura folk på vad de tycker

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se