Vitryssland I morgon, den 22:a november, är sista dagen som TV-bolaget BTRC tar emot ansökningar/bidrag från artister/låtskrivare till Vitrysslands nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2017. De efterföljande auditionerna, som sänds online, kommer att genomföras den 29:e och 30:e november.

Vilka, upp till 15 artister, som specialjuryn valt ut till finalen kommer att avslöjas redan på kvällen den 30:e november. Vilken dag som finalen avgörs har ännu ej avslöjats, endast att det blir senast den 25:e januari. (Källa: esckaz.com)

Uppdaterat 2016-11-22: BTRC meddelar nu att alla auditionerna kommer att hållas på en och samma dag, nämligen den 30:e november klockan 10:00 CET (12:00 lokal tid) via tvr.by.

Schlagerpinglan: Som jag påpekat tidigare så håller jag tummarna för att artister i stil med Alexey Gross, Dmitry Koldun, Artsem Mikhalenka och Litesound dyker upp på auditionerna. Men, men… även om alla stora namn uteblir så vet jag att jag kommer att sitta som klistrad vid datorn under de båda auditionsdagarna. Det har blivit som en del i de traditionella julförberedelserna här hemma och sådana bryter man inte så lätt. 🙂

Mer om Vitrysslands förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Vitryssland i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se