Schlagerpinglan: I kväll, tisdagen den 24:e januari, är det dags för den femte delen av talangtävlingen “Next Star 2017“, som kommer att utse den artist som ska representera Israel i Eurovision Song Contest 2017. Här nedan ser ni vad som (enligt esctoday.com) gäller inför kvällen:

Tisdagen den 24:e januari

Israel Israel, “Next Star 2017” – Show 5:
Tid: kl. 20:00 CET (21:00 lokal tid) – Plats: Channel 2-webbstream via isramedia.net
Förutsättningar: Precis som i föregående shower så avgör publiken och en jury vilka artister som går vidare i tävlingen. 70% ja behövs för att gå vidare.
Mer info: IBA satsar på Next Star 2017

Schlagerpinglan: För er som eventuellt tycker att det är dags att hoppa in i uttagningen så hittar ni wiwibloggs.com:s sammanfattningar av de tre inledande veckornas auditioner här: vecka 1, vecka 2 och vecka 3. Själv avvaktar jag tills det är dags för finalen den 13:e februari.

Uppdaterat:
Från den femte showen av “Rising Star 2017” var det 2 artister som fick över 70% av rösterna och därmed gick vidare i tävlingen:

Kvalificerade artister från “Next Star 2017” – Show 5:
♥ Chen Zimerman & Noy Eisen (80%) David Vanesyan (85%)
Extrainfo: Efter denna sista auditionsshow så genomförde juryn en extra audition bakom stängda dörrar, vilket resulterade i att endast åtta av de som gått vidare i tävlingen så här långt kommer att vara kvar i “Next Star 2017”, resten åker ut.
(Källa: esctoday.com)

Mer om Israels förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Israel i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se