Storbritannien TV-bolaget BBC utsåg Storbritanniens bidrag i Eurovision Song Contest 2017 genom den nationella uttagningen “Eurovision: You Decide” där 6 bidrag tävlade och 50/50 jury- och tittarröster utsåg vinnaren. “Never Give Up On You” har nu inte bara fått en officiell video utan även en uppiffning:

Lyssna på Storbritanniens bidrag till Eurovision Song Contest 2017:
Bidrag / Artist: “Never Give Up On You”, Lucie Jones
Länkar: officiell video: ny versionfinal-framträdandestudioversion
Låtskrivare: The Treatment, Emmelie de Forest, Lawrie Martin

Schlagerpinglan: Ojsan, det här var jag inte beredd på. Efter att jag uppfattade Lucie Jones final-tolkning av “Never Give Up On You” som lite väl enformig och långtråkig så hade jag praktiskt taget räknat bort den. Nu när jag märker att den är lite tillfluffad och betydligt mer lättlyssnad så får jag nog ge den några chanser till, för det här kan jag mycket väl börja gilla på riktigt. Som sagt, än kan de utvalda ESC-2017-bidragen överraska en. 😀

Mer om Storbritanniens förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Storbritannien i ESC 2017” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Storbritanniens “Never Give Up On You”: Ny version & video”

 1. Adri

  Pinglan jag går helt emot dig här faktiskt. Jag har märkt att låten är mer populär nu så i slutändan var det kanske rätt val.

  Men jag ansåg att deras största styrka innan var att låten var så stilla. Mer eller mindre bara stråk och piano som framträdde i bakgrunden. Nu när de lagt till mer bakgrundsljud förlorar låten en ganska stor del av sin själ.

  Lucie har en fantastisk röst dock!

 2. Schlagerpinglan

  @Adri, Jag läste vad du skrev om bidraget innan så jag var beredd på det värsta. Det visade sig dock fungera alldeles utmärkt för mig, för jag tyckte tvärtom att det var alltför stilla i orginalet. 🙂

 3. Johan

  Ah, det fungerar ändå! Den växte några placeringar för mig ändå, även om den känns mindre organisk nu.

 4. Marcus

  Wow, de hittade faktiskt ett sätt att lyckas få den här meningslösheten ännu mera meninglös…

  Det här är verkligen inte bra någonstans. Inte för att det nödvändigtvis är dåligt, utan mer så att det finns inget där att betygsätta. Snaaark!

 5. Andreas

  Jag gillar att dom piffar upp den lite, all musik behöver lite mer go i sig. Lucies röst kommer ändå stå i centrum är inte som att dom använder musiken för att dölja en dålig sångröst som många gör. Lucie har en fantastisk pipa och den kommer höras väl även igenom lite mer musik i bakgrunden.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se