SverigeSchlagerpinglan: En liten påminnelse till er som är intresserade av att delta i Melodifestivalen 2020: Fr.o.m. i dag, måndagen den 26:e augusti kl. 09:00 t.o.m. söndagen den 15:e september kl. 23:59, kan ni skicka in era bidrag och ansökningar till SVT.

Sveriges senaste ESC-vinnare:

Heroes“, Måns Zelmerlöw (ESC 2015-segrare)

Bidragen laddar ni upp via bidrag.melodifestivalen.se medan mer information om hur bidragen väljs ut finns här på bloggen och på svt.se. Regelverket för Melodifestivalen 2020 hittar ni här: på svenska och på engelska. Lycka till! 😀

Är ni däremot mer intresserade av att skicka in era alster till någon av de många andra ländernas uttagningar inför Eurovision Song Contest 2020 så hittar ni en behändig info-sammanställning här: “TV-bolag som tar emot bidrag till Eurovision Song Contest 2020

Mer om Sveriges förberedelser inför ESC 2020 hittar ni här: “Sverige i ESC 2020
Mer om övriga länders förberedelser hittar ni här: “Eurovision Song Contest 2020

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Dags att skicka in bidrag till Melodifestivalen 2020”

  1. Wendy Liu

    Jag gjort skicka in

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se