Albanien Albanien utsåg sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2021 den 23:e december då finalen av Festivali i Këngës 59 avgjordes. Vann gjorde Anxhela Peristeri med låten “Karma“, som nu presenterats i en ny tillputsad version.

Den nya versionen hörs i den officiella musikvideo som presenterades i dag och som kan ses här nedan. (Källa: wiwibloggs.com)

Den officiella musikvideon till Albaniens ESC 2021-bidrag:

Lyssna på Albaniens bidrag till Eurovision Song Contest 2021:
Bidrag / Artist: “Karma”, Anxhela Peristeri
Länkar: officiell musikvideoFest 59-framträdande
akustisk versionstudioversion (originalversion)
eurovision.tv (artist-info)
Låtskrivare: Olti Curri, Kledi Bahiti
Se även: Resultaten av “Festivali i Këngës 59

Schlagerpinglan: Alltid när det är tal om att putsa till låtar som jag tycker bra om så blir jag lite orolig. Det är ju ganska ofta som de slipar bort det som gör låtarna speciella men i det här fallet så tycker jag att de gjort tvärtom, d.v.s. förstärkt det som redan var bra i den. En klar förbättring som gör “Karma” ännu trevligare att lyssna på. 😀

Mer om Albaniens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Albanien i ESC 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


6 kommentarer till “Albanien 2021: Officiell musikvideo till Anxhelas “Karma””

 1. Adri

  Jag tyckte tyvärr inte att detta blev en förbättring. (Sen ser jag att den blivit väl emottaget, så i det långa loppet tror jag att Albanien vann på detta, men jag som lyssnare anser mig förlorat).

  Jag tycker tyvärr kraften försvunnit. Det är som en helt annan låt.

 2. Micke

  @Pinglan, har du möjligen någon extra info på G om San Remo?

 3. Schlagerpinglan

  @Micke, Jepp, jag har för tillfället lite fullt upp, men hoppas få ut något innan det börjar kl. 20:30 i kväll. Man ska förhoppningsvis kunna se showen via https://www.raiplay.it/dirette/rai1 och därefter se framträdandena via https://www.youtube.com/user/rai/videos . 🙂

 4. Micke

  @Pinglan, inte meningen att jäkta dig på något sätt. Jag ville bara kolla upp hur du tänkte om San Remo 🙂

 5. Schlagerpinglan

  @Micke, Ingen fara, bara roligt att höra ifrån dig. Var nästan lite orolig där ett tag. 🙂

 6. Micke

  @Pinglan, nejdå. Som jag sa till Adri en gång då han trodde jag hade hoppat. Jag skulle aldrig försvinna utan att säga till först Jag bestämde mig bara för ett break med allt skrivande här. Jag fick en av mina största chocker någonsin i ESC då ett kanonbidrag blev slaget av ett bidrag som står för allt det jag ogillar i ESC. Blev bara för mycket då jag redan låg lite down i intresset. Bestämde mig då för ett break till San Remo festivalen. Italien kan man ju alltid lita. En mängd intressanta artister med där i år också.

  Vet du jag sitter och kämpar med mig själv här 🙂 MF vet du. Kollar och lyssnar inte längre som du vet. Nu har jag dock två polare på mig om ett bidrag som de säger vara “helt säkra på att jag skulle gilla” 🙂 Jag tvivlar och skulle bli dubbelt besviken om jag kollade den och inte gillade den 🙂

  Något annat har dock hänt sen jag skrev senast här. Ett av de tre bästa bidragen i ESC-Historien har dykt upp här. Kan inte sluta lyssna på den 🙂 Hoppas det går bättre för den än för de övriga två på min topp 3 i ESC-Historien. De fick inte ens representera sit land nån av dem. Jag återkommer till den. Håller på att kolla upp vad ni andra här gillar den.

  Nu släpper jag det. Koncentrera dig på ditt nu så hörs vi mer här sen 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se