Italien I den officiella YouTube-serien “Måneskin on the road – The Series” får man ta del av mängder med bakom-kulisserna-klipp från Eurovision Song Contest 2021-vinnarnas resor runt om i Europa, Amerika och Asien.

I den första delen, som ni ser nedan, bjuds det på klipp från Nürburgring (Rock Am Ring) och Nürnberg (Rock Im Park) i Tyskland, Vilnius (Summer In The City) i Litauen, Nickelsdorf (Nova Rock) i Österrike, Bryssel (Showcase) i Belgien, Amsterdam (Humberto Tv Show (Amsterdam) i Nederländerna samt Italien (Lignano Sabbiadoro).

Måneskin on the road – The Series – Episode 1


Måneskin on the road – The Series | EPISODE 1
(26:41 – Aug 10, 2022 – Måneskin Official)

Mer om Italiens ESC 2021-deltagande hittar ni här: “Italien i ESC 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se