MoldavienTV-bolaget TRM bekräftade i januari 2020 att de internvalt sin ESC 2020-artist Natalia Gordienko att få representera Moldavien i Eurovision Song Contest 2021 och den 4:e mars presenteradesSUGAR” vid ett stjärnspäckat releaseparty i Moskva.

Därefter har Natalia framfört sitt tävlingsbidrag i ett flertal TV-shower, se länkar nedan:

Moldaviens ESC 2021-bidrag framförs i bulgarisk TV:

Lyssna på Moldaviens bidrag till Eurovision Song Contest 2021:
Bidrag / Artist: “SUGAR”, Natalia Gordienko
Länkar: TV-framträdande i BulgarienTV-framträdande i Ryssland
officiell musikvideoeurovision.tv (låttext + info)
Låtskrivare: Dimitris Kontopoulos, Philipp Kirkorov, Mikhail Gutseriyev, Sharon Vaughn
Se även: Mer info om det moldaviska internvalet

Schlagerpinglan:Natalia av någon anledning inte verkar vilja sjunga live vid sina PR-framträdanden (kanske spara rösten?) så ska det bli väldigt intressant att se (höra) hur slutresultatet i Rotterdam blir.

Vad gäller själva scenshowen (som förmodligen blir annorlunda mot det som visats så här långt) så hoppas jag i alla fall att det påminner mer om det framträdande hon gjorde i Bulgarien (se klipp ovan), där hon hade glimten i ögat och verkade ta det hela med en klackspark. Det blir så mycket charmigare än när sångerskor (och sångare) går all-in på sin sexighet, den finns ju där (förhoppningsvis) ändå. 🙂

Mer om Moldaviens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Moldavien i ESC 2021

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Moldavien 2021: Se Natalia Gordienko framföra “SUGAR””

 1. Micke

  Ännu ett bidrag i den mångfald av likartade bidrag ESC 2021. Hade tyckt det varit jobbigt med samma stil på över hälften av bidrag även om det varit en genre jag gillar. Men med en genre som är allt det jag ogillar blir det bara jobbigt.

  Ska ändå försöka hitta något positivt. Det ska man alltid göra 🙂 Finns faktiskt tre av denna mängd typ samma genresom går lite över övriga i samma stil. Dessa tre är:

  10. “Karma“, Anxhela Peristeri – ALBANIEN
  15. “Mata Hari”, Efendi – AZERBAJDZJAN
  18. “Last Dance”, Stefania – GREKLAND

  De två förstnämnda har mer av det jag kallar ESC i sig. Den sistnämnda har inte det men ändå lite klass Detta trots att det är en genre jag avskyr. Har ju sagt att jag ska försöka tänka positivt ändå trots att ESC 2021 är tidernas sämsta. Nu gjorde jag verkligen det. Eller hur? 🙂

 2. Adri

  Jag blir så otrygg när människor mimar. Förtroendet sjunker. Och med tanke på att enda live-erfarenheten jag har av denna kvinna är ”Loca” som Moldavien skickade 2006 så är det inte direkt ett högt förtroende jag känner för henne från start.

  Det leder oss in på vilka röster som jag anser vara bäst/sämst i år. Detta är såklart inte fakta, utan mina åsikter.

  Årets bästa röster:

  7. Slovenien – Ana Soklic
  6. Nordmakedonien – Vasil
  5. Österrike – Vincent Bueno
  4. Georgien – Tornike Kipiani
  3. Belgien – … jag har ingen aning vad hon heter
  2. Sverige – Tusse
  1. Lettland – Samanta Tina

  Detta är årets röster, enligt mig. Många har låtar som matchar, men tyvärr finns även de som är lite bortslösade på sina låtar där Nordmakedonien är värsta skyldiga. Men även Slovenien och Sverige faller dit.

  Många kanske också reagerar på avsaknad på Malta’s ”Destiny” eller Schweiz’ ”Gjon’s Tears”. Men sanningen är att Destiny har en av de värsta rösttyperna jag vet. Nämligen ”rösten som aldrig chillar”. Man behöver inte alltid trycka på gasen så som hon gör. Ibland kan stämbanden vila. Och precis som Micke är manlig falsett inte min kopp te.

  Årets sämsta röster (eller det lät hårt, så jag säger istället ”röster som inte passar Adri):

  5. Australien – Montaigne (ibland är hon på gränsen. Oftast sköter hon sig, men i vissa småstunder låter det faktiskt rätt illa)
  4. Portugal – Black Mamba-artisten
  3. Polen – Rafal
  2. Ryssland – Manizha
  1. Spanien – Blas Canto

 3. Adri

  Ska då också sägas att jag som sagt inte vet hur vissa låter live, och då kan jag inte yttra mig. Jag vet till exempel varken hur Azerbajdzjans eller Cyperns sångerskor är som live-röster 🙂 Hoppas de levererar, men det tror jag nog de gör 🙂

 4. Mikaela

  @Adri Jag kollade faktiskt på Loca igår för att jag ville höra hennes röst. Vad var det med 00-talet och minimala klädesplagg? Blev nästan nervös när hon gick bakom skynket sista gången.

 5. Adri

  Mikaela: Det finns mycket man kan säga om 00-talets stil. Det var fruktansvärt.

  Minimala plagg verkar dock eventuellt vara på väg tillbaks (eller så kanske det aldrig försvann). Här är liksom vår största kvinnliga stjärna just nu (enligt Spotify’s statistik). Det är liksom… knappt kläder. Det är underkläder.

  https://www.youtube.com/watch?v=6Ws60azBQUo

 6. Mikaela

  @Adri Beredd att hålla med om Montaigne. Första gångerna vid tonartshöjningen ville jag stänga av, nu har jag nog vant mig.
  Tycker bättre om rösten hon har i verserna på Dont break me.

 7. Mikaela

  @Adri Jo, vissa lättklädda framträdanden finns ju. Men tycker det går åt rätt håll i ESC iaf!

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se