BelgienJérémie Makiese, som internvalts att få representera Belgien vid Eurovision Song Contest 2022, har framfört sitt tävlingsbidrag “Miss Youlive inför publik för första gången, vid ESC-förfesten London Eurovision Party, se nedan.

Jérémie Makiese framför “Miss You” live:

Lyssna på Belgiens bidrag till Eurovision Song Contest 2022:
Bidrag / Artist: “Miss You”, Jérémie Makiese
Länkar: live i Londonofficiell musikvideoeurovision.tv (låttext + info)
Låtskrivare: Jérémie Makiese, Manon Romiti, Mike BGRZ, Silvio Lisbonne
Se även: Mer info om det belgiska ESC-valet

Schlagerpinglan: Wow, Jérémie Makiese levererade verkligen röstsmässigt så ett frågetecken har i alla fall rätats ut här. Frågan om “Miss You” kommer att kunna hålla kvar mitt intresse i tre minuter under semifinalen kvarstår dock. Här finns något… men är det tillräckligt? Vi får väl se. 😀

Det var Belgiens och Österrikes framträdanden jag var mest nyfiken på när det gäller London Eurovision Party 2022. LUM!X feat. Pia Marias framträdande återkommer jag ev. till strax (enligt Wiwibloggs Twitter så hindrar skivbolaget spridningen av framträdandet, men ev. kan det fortfarande ses här i ett alternativt klipp). Så här långt kan jag dock säga att jag sätter ett stort plus framför Jérémie Makiese medan jag fortfarande inte vet om Pia Maria håller live (för mycket förinspelad sång).

Mer om Belgiens förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Belgien i ESC 2022” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Relaterad information:
Schlagerpinglan: Mitt inlägg om London Eurovision Party 2022 har nu uppdaterats med länkar till de flesta av de 21 ESC 2022-artisternas live-framträdanden och intervjuer, se här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Belgien 2022: Se Jérémie Makiese framföra “Miss You” live”

 1. Micke

  @Pinglan, Tyvärr inte riktigt överens med dig i detta om Jérémies liveframträdande. Att han har en av årets bästa röster måste man väl närmast vara döv för att inte inse men jag är lite besviken. Hade hoppats på mer. Varje gång han ska gå upp håller han igen. Troligtvis för att rösten inte håller det videon lovar. Hoppas jag har fel. Hur som helst ett av de 5-6 bidrag jag fortfarande kämpar med.

 2. Adri

  En av mina absoluta favoriter i år 🙂 Och denna video fick mig inte att tvivla ett dugg (hade iofs inga tvivel innan heller)

 3. Micke

  Jisses Pinglan och Adri hör ni inte hur snubben kämpar och tonar ner de höga tonerna 🙂 I övrigt håller jag med er

 4. Schlagerpinglan

  @Micke, Kämpar eller inte, resultatet känns inte sämre än det jag förväntade mig efter studioversionen så mina öron är nöjda i det fallet. 🙂 (Personligen så kämpar jag dock fortfarande med låten.)

 5. Adri

  Micke: Nej jag hör inget sånt. Det här var jättebra så jag har kvar Jeremie som min favoritkille i år 🙂

 6. Johanna

  Men alltså detta är ju sjukt bra röstmässigt! Med en bra scenshow kan detta ta sig hur långt som helst och förutom Estland känns det som att det är här mina röster kommer hamna i semin (även om jag rankar Polen högre) Detta är top tier sångmässigt!

 7. oe

  Ja, förutom feltajmingen i början var det här inte alls dumt 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se