Armenien Efter att Rosa Linn givit Armenien en finalplats i Eurovision Song Contest 2022 så har framgångarna fortsatt då tävlingsbidraget “Snap” blivit en viral sommar-sensation.

Låten har 4,2 miljoner lyssnareSpotify med över 23 miljoner streams, varav en stor del kommer från USA efter att den blivit väldigt populär på TikTok och sociala medier där sångens hook, “Snapping 1, 2 – where are you?“, används flitigt.

Den nyvunna populäriteten har gjort att låten även klättrat på ett flertal listor. T.ex. så befinner sig “Snap” denna vecka på plats nr 67 i Storbritannien, 83 i Italien, 32 i Tyskland och 16 på Irland. Låten har även gjort bra ifrån sig på olika Spotify-listor. (Källa: eurovision.tv)

Se även: “Intervju med Rosa Linn

Armeniens bidrag i Eurovision Song Contest 2022:

Snap“, Rosa Linn (20:e-plats i ESC-finalen 2022)

Schlagerpinglan: Jag tycker alltid att det är roligt när någon ESC-låt får ett liv utanför tävlingen och det här är verkligen inget undantag. Att det inte blev mer än en 20:e-plats i finalen för “Snap” tyckte jag var lite snålt (själv hade jag den i topp-tio) och därför är det extra skoj att se att den trots allt fick lite extra uppmärksamhet om än på ett lite mer oväntat sätt. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Armenien 2022: Stora framgångar för Rosa Linns “Snap””

  1. Micke

    Så underbart. Det är först utanför bubblan det börjar hända saker 🙂 Så härligt för Rosa Linn och hennes mysiga bidrag 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se