IsraelFör några dagar sedan avslöjade Israels TV-bolag KAN att de internt valt ut Noa Kirel till att bli landets representant i Eurovision Song Contest 2023 men om det verkligen blir så är inte helt säkert då sångerskan fortfarande inte accepterat erbjudandet.

I en intervju med 103 FM’s Raz Shechnik meddelade Noa Kirel att hon, tillsammans med sitt team, behöver tid att fundera och att beslutet kommer att tas senare. På en direkt fråga om hon kommer att tävla i ESC 2023 så svarade hon “kanske, kanske“.
(Källa: eurovisionworld.com)

Noa Kirels liveframträdande vid Miss Universe 2021

Bad Little Thing“, Noa Kirel (3:16 – Dec 13, 2021 – Noa Kirel)

Schlagerpinglan: Trots att både TV-bolaget KAN och den officiella ESC-sidan tydligt bekräftat att Israel valt ut sin ESC 2023-artist så verkar det som att artisten i frågan nekar till att ha accepterat erbjudandet. Det har nu gått några dagar sedan förvirringen uppstod och jag hade hoppats att eurovision.tv skulle komma ut med en förtydling… men den senaste Israel-nyheten är fortfarande att valet är gjort.

Så frågan är om KAN var alltför ivriga att lämna 2022 bakom sig att de avslöjade sitt val innan alla parter var med på tåget eller om Noa Kirel utnyttjar tillfället till att skapa lite större rubriker. Än är det ju trots allt ingen större brådska så vi får helt enkelt vänta och se vad som händer.

Mer om Israels förberedelser inför ESC 2023 hittar ni här: “Israel i ESC 2023“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Israel 2023: Noa Kirel har ännu ej accepterat erbjudandet”

  1. Mr A

    Det är väl sånt här som händer under lågsäsong.

  2. Schlagerpinglan

    @Mr A, Jepp. I slutändan så spelar det ju ingen roll utan kan kanske även ses som något positivt att det finns saker att skriva om samt att man får vara med och få insyn i internvalsprocessen. (Personligen hade jag ju önskat att de varit mer tydliga så förvirringen inte uppstod, men man kan ju inte få allt.) 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se