ESC2023 I dag, måndagen den 24:e april kl. 13:00 CEST, släpper ticketmaster.co.uk en andra omgång biljetter till Eurovision Song Contest 2023. All information ni behöver hittar ni, på den officiella Eurovision-sidan eurovision.tv. Lycka till. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


11 kommentarer till “Eurovision 2023: Fler Eurovision-biljetter släpps idag!”

 1. Mr A

  13 dagars uppehåll. Rekord!

 2. Micke

  @Pinglan, jag och Adri och säkert även resten av gänget här undrar om allt är bra med dig. Vet att du troligen har fullt upp med dina studier men har du lust att slänga in något litet ord här så vi får bättre koll.

 3. Johanna

  Blir det några bidragspresentationer i år tro? Jag väntar på dem. Läser allt ni skriver här men har varit mindre aktiv än vanligt känner jag.

 4. Johanna

  Har också lagt märke till att det börjat röra sig på odds-listan. 5 av de direktkvalificerade bidragen är nu på topp 10 där och Frankrike har äntligen seglat upp i topp 5 där den hör hemma. Tjeckien har (välförtjänt) störtdykt de senaste dagarna med.

 5. Micke

  Johanna jag vet att det inte är detsamma men vi kör våra egna presentationer här. Inte ens i närheten av det Pinglan gör här men vi måste ju göra något. Hoppas varje dag när jag går in här att hon ska sitta här igen o skriva som vanligt. Ingen skulle bli gladare än jag. Men tills dess…. Hoppa gärna in o skriv bland oss Johanna. Du är välkommen 🙂

 6. Adri

  Johanna: Det ser väl allt mer osannolikt ut. Isf får det bli ca 3 presentationer om dagen (och det är om hon börjar imorgon då). Men jaja hoppet är det sista som lämnar en.

  Framför allt undrar man hur det står till med henne, då uppehåll som detta inte är likt henne. Hoppas allt är väl! 🙂

 7. Micke

  @Adri, helt enig med dig där. Hon brukar ju åtminstone höra av sig. Men hon är säkert snart tillbaka och matar oss med information inför nästa månad 🙂

 8. Micke

  @HW, funderar över en sak. Vet inte om du minns ett bidrag som jag gillar. Minns inte ens om vi pratat om det 🙂 Vet ju att du är den på bloggen bredvid mig som brukar gilla bidrag som andas lite rock vare sig det är röj eller lite mer soft som här.

  Sju år sedan nu och jag fattar fortfarande inte hur den inte kunde vinna. Älskar damen i bakgrunden. Hon borde ha prisats bara hon.

  https://www.youtube.com/watch?v=HD9ilT6bBN8

 9. Micke

  @Pinglan, ber dig än en gång att slänga in något litet här så vi vet att allt är ok med dig

 10. HW

  @Micke Den är jag faktiskt rätt säker på att vi inte diskuterat, för det var första gången jag hörde den låten. Men det var kul att du la ut den låten för den hade en mäktig refräng 🙂 Småstelt liveframträdande men ja, damen i bakgrunden gav en hel upplevelse bara genom sin sång.

  Jag gillar ju “1944” och den vann ju hela tävlingen så ett felval kan man väl inte kalla det men den här hade varit ett finfint ESC-bidrag också 😉

 11. Micke

  @HW, för mig är Ukrainas uttagning 2016 egentligen som Estland 2023. Min tvåa i tävlingen vann men nöjd kan jag ändå inte vara för min etta kom tvåa 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se