ESC 2023 På liknande vis som inför den första semifinalen så kommer semifinal två att repeteras i sin helhet två gånger i dag, onsdag, och sedan blir det ett tredje repetitionstillfälle i morgon innan det är dags för livesändningen klockan 21:00.

Precis som inför semi 1 så kommer det inte att genomföras någon juryröstning vid dagens andra repetition utan det är 100 % tittarröster som avgör vilka tio bidrag som tar sig vidare till finalen.

Snabbrepris av den andra semifinalens bidrag i startordning:

OFFICIAL REVEAL: Second Semi-Final (Running Order) – Eurovision Song Contest 2023

Repetitionsschema onsdagen den 10:e maj 2023, Semifinal 2:
14:30-17:15 Dress Rehearsal 1, Semifinal 2
21:00-23:30 Dress Rehearsal 2, Semifinal 2
Repetitionsschema torsdagen den 11:e maj 2023, Semifinal 2:
14:30-16:45 Dress Rehearsal 3, Semifinal 2
21:00-23:10 Eurovision Song Contest 2023 Semifinal 2LIVE (tittarna röstar)
23:30 Presskonferens med de 10 finalisterna + FinaldragningLIVE
(Källa: eurovisionworld.com)

Se klipp från de inledande repetitionerna:
dag 1dag 2dag 3dag 4dag 5dag 6dag 7

Schlagerpinglan: Uppladdningen inför den andra semifinalen kommer jag att lägga upp på samma sätt som inför den första. D.v.s. att jag i morgon eftermiddag/kväll presenterar mina semi-2-favoriter, vilka jag tror ska gå vidare till finalen samt ett sammanfattande info-inlägg. Innan dess hoppas jag kunna få ut de resterande presentationerna av semi-2-bidragen. På återseende. 🙂

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Eurovision 2023: Tiderna för den andra semifinalens repetitioner”

 1. Mikaela

  Bryr mig bara om Armenien imorrn, och är ganska säker på att den går vidare. Men väldigt få säkra kort i semi 2, kommer bli spännande.

 2. Johanna

  Enda jag bryr mig om är Slovenien och till en lite mindre grad även Österrike. De amdra kan åka hem allihop för min del….

 3. Mikaela

  Så Armenien har hakat på trenden och skaffat ett dansbreak. Jag är skeptisk, för jag kan inte se hur det ska passa låten, och bävar för skrevanden och rumpskak. Jag är inget fan av “sexiga” framträdanden, varken män och kvinnor. Hoppas få slippa detta från Brunette.

 4. Adri

  Mikaela: Nu är ju inte vi kända för att dela åsikter jämt och ständigt. Men vi har gemensamt att vi båda uppskattar Armenien 🙂 Och jag tyckte dance-breaket såg riktigt snyggt ut. Finns på youtube 🙂

  Så – inget skäl till oro. Känns dessutom inte så spontant inslängt som jag först fick intrycket att det var. Musiken under dansen är väldigt likt (eller så är det rakt av den) musiken man hörde i teasern till ”Future lover” 🙂

 5. Mikaela

  @Adri, håller inte med, tycker det såg nödintryckt ut. Men väntar på hela framträdandet innan jag dömer ut det helt

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se