Finland Schlagerpinglan: Även om Sveriges Loreen vann Eurovision Song Contest 2023 så var det Finlands Käärijä som vann tittarnas hjärtan (eller i alla fall fick flest tittarröster). Detta tar det finska TV-bolaget YLE fasta på och sänder därför artistens första efter-Eurovision-konsert live i kväll. 😀

Showen sänds från Helsingfors ishall och kan ses via YLE 2 och YLE Areena med start klockan 19:00 CET (20:00 finsk tid). Konserten beräknas hålla på i ca 1 timme och 15 minuter. (Källor: esctoday.com och escxtra.com)

Finlands ESC 2023-representant:
Käärijä
Käärijä (Grafik lånad från eurovision.tv)

Schlagerpinglan: När det gäller sändningar som är tänkta att kunna nå ut till hela världen så finns det dock inga garantier. Jag håller tummarna för att uppgifterna stämmer samt att alla inställningar är korrekt gjorda så att vi i alla fall kan få denna lilla tröst-konsert. 😀

Relaterad information: Även det svenska TV-bolaget SVT uppmärksammade naturligtvis sin artists ESC-framgångar och direktsände hemkomsten via SVT Play, under ledning av Per Sinding-Larsen, den 16:e maj. Om ni missade sändningen så går den att ses i efterhand här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se