ESC2023 I dag, tisdagen den 28:e november kl. 10:00 CET, släpper ticketmaster.se biljetterna till Eurovision Song Contest 2024. Ytterligare information inför biljettköpet hittar ni på den officiella Eurovision-sidan eurovision.tv Lycka till. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


8 kommentarer till “Eurovision 2024: Eurovision-biljetterna släpps i dag!”

 1. Dragi

  Tänkte jag ska försöka få tag på några biljetter 🙂

  Men visst har det inte släppts vilka länder deltar i de olika semifinalerna? Har för mig det har släppts förr innan biljettsläpp.

 2. Schlagerpinglan

  @Dragi, Jag har i alla fall inte sett någon sådan lista så det blir till att chansa om det är något speciellt semifinalsland man vill se (eller ta båda semifinalerna). 😀

 3. Dragi

  Nä och ingen slutgiltig deltagarlista har publicerats heller. Tror det kommer bli “lite” upprörda röster som hörs när ett visst land troligtvis kommer delta. Men hur som, hade gärna tagit semifinalerna också/istället för finalen. Men det är fullständigt kaos med biljetterna. När jag kom in så hade jag plats 58 000. Nu 1h 30min senare har jag plats 47 000 i kön. Så det känns lite hopplöst. Tur jag bor i Malmö och kan njuta av ESC veckan på plats, ledig dessutom.

 4. Adri

  Haha när jag går in på X så ser jag att människor är på plats 500 000 eller så.

  Så de där aktivistiska rösterna som kallat på bojkott, verkar inte ha uppfyllts. Och det är bra 🙂

  Jag bor ju så nära Malmö så tänkte köpa, men min jäkla privatekonomi tillåter inte det i nuläget. Så det blir ingen on-site Eurovision 2024 för mig tyvärr 🙁

  Men med tanke på kaoset idag så hade jag ju haft oddsen emot mig oavsett. Om nu inte biljetter släpps i omgångar.

 5. Schlagerpinglan

  @Dragi, Klar fördel att bo i Malmö då ja. Håller tummarna för att du får de biljetter du vill ha.

  @Adri, Jag lutade också åt att köpa men ångrade mig i sista stund. Eftersom jag (förhoppningsvis) blir klar med utbildningen veckan innan så tror jag att jag vid det laget helst spenderar Eurovision-veckan i lugn och ro utan en massa resande. Jag intalar mig det i alla fall. 😀

 6. Johanna

  Jag försökte få biljetter. Var “bara” plats 30000 typ. Meb fick inga denna gången. Men det är ju vanligtvis minst ett biljettsläpp till plus att det brukar bli resales på Ticketmaster någon vecka efter första släppet med. Annars kommer jag ändå vara i Malmö. Lärr ju finnas många ställen man kan titta på det i vilket fall!

 7. Schlagerpinglan

  @Johanna, Jepp, “More tickets will go on sale in due course…” enligt Eurovision Twitter, samt (som du sa) “Resale tickets will be available on the official Ticketmaster platform from 12 December. ” så än finns det en chans.

 8. Mr A

  Själv försökte jag inte ens. Om det varit i Stockholm kanske……

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se