IrlandIrland kommer att välja ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2024 genom en Eurvision-special av “The Late Late Show” den 26:e januari där sex artister tävlar med bidrag som släpps ett efter ett och där fyra bidraget nu kan lyssnas på.

Under The Ray D’Arcy Show i dag spelades den fjärde låten upp, se länk till “Let Me Be The Fire” med Isabella Kearney nedan. Mer info om startfältet samt det förväntade låt-släpps-schemat hittar ni här.

Irlands “Eurosong 2024” – Låt nr 4:

Let Me Be The Fire“, Isabella Kearney
(text & musik: Isabella Kearney-Nurse)

Schlagerpinglan: Precis som i fallet med första bidraget som presenterades inför denna irländska uttagning så tycker jag att “Let Me Be The Fire” är en helt OK låt. Det känns ganska oförargligt och ger mig visserligen inte så mycket men det rullar på bra och är helt klart behagligt att lyssna på. Ett av de bättre så här långt. 😀

Mer om Irlands förberedelser inför ESC 2024 hittar ni här: “Irland i ESC 2024“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2024 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2024-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


6 kommentarer till “Irland 2024: “Let Me Be The Fire” – Isabella Kearney”

 1. Adri

  Fyra låtar in och intfycket hittills är att Irland absolut inte lärt sig sin läxa. En låt är bland det värsta jag hört. De andra tre är absolut inte det. De är bara inte bra heller.

  1. ”Let me be the fire”
  2. ”Love me like I do”
  3. ”Judas”

  4. ”Go tobhan”

 2. Johanna

  Har samma rangordning som Adri. Och det sjukaste är att den vi rankar sist verkar vara den stora favoriten såhär långt. Gillar “Let me be the fire” väldigt mycket men den är ju redan i studioversion en “på-gränsrn-finalist” och då har vi inte hört live-framträdandet än….

 3. Schlagerpinglan

  Även jag har samma rangordning och blir lite förskräckt över tanken på hur det kan sluta. Hoppas därför nästan att de sista bidragen ska tilltala “massorna” mer än mig själv så att det blir en annan storfavorit. 😀

 4. Mr A

  Finland https://eurovisionworld.com/esc/finland-artists-for-umk-2024-announced

 5. Adri

  Med tanke på att Irland ändå lägger en del makt hos juryn och jag kan för mitt liv inte se Ailsha få till ett bra liveframträdande i den typen av produktion som ”Late late show” är så tror jag inte den vinner.

  Det positiva om den vinner är att Irland iaf tar en risk. Det negativa är ju att låten är fruktansvärd.

 6. HW

  Jag ligger väldigt efter när det gäller årets nationella uttagningar, men “Go tobann” tillhör de jag har hört 😉 Eftersom ljudkvaliteten var så usel (tror det var inspelat på mobil från en radio) ska jag vänta med att bedöma för mycket, men min spontant känns den som det första riktigt intressanta Irland haft i en uttagning på ganska länge. Gillar vad jag hör i den låten!

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se