FinlandFinland kommer att välja ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2024 genom den nationella finalen Uuden Musiikin Kilpailu 2024 den 10:e februari där sju artister tävlar med bidrag som släpps ett efter ett och där man nu kan lyssna på två av bidragen.

En timme före midnatt släpptes den andra låten: “MANIA” med Sexmane, se nedan. Mer info om UMK 2024-startfältet samt det förväntade låt-släpps-schemat hittar ni här.

Det andra “UMK 2024”-bidraget:

MANIA“, Sexmane
(text & musik: Max Sene, Jussi Karvinen (Jussifer), Santeri Kauppinen (MD$),
Daniel Okas (Danitello)
)

Schlagerpinglan: Efter att ha givit “MANIA” en första genomlyssning så har jag svårt att tro att detta kommer att bli min UMK-favorit, även om den är ganska lättlyssnad och det känns som att den kommer att växa till sig med tiden. Inget speciellt så här vid första anblicken men klart bättre än vad många andra länder presenterat i sina uttagningar. 😀

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2024 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2024-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Finland 2024: “MANIA” – Sexmane”

 1. Mr A

  Georgien:

  https://eurovisionworld.com/esc/nutsa-buzaladze-to-represent-georgia-in-eurovision-2024

 2. Mr A

  Georgien

  https://fb.watch/pxej_7xWGQ/

  Länken ovan är fel, kan tas bort.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se